БЕГЕМОТІВ НЕМА
Backyard news - Printable Version

+- БЕГЕМОТІВ НЕМА (https://begemotiv.net)
+-- Forum: СРАЧ (https://begemotiv.net/forumdisplay.php?fid=5)
+--- Forum: СРАЧ (https://begemotiv.net/forumdisplay.php?fid=6)
+--- Thread: Backyard news (/showthread.php?tid=1796)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

RE: Backyard news - 1000 чертей - 29-05-2026 12:49

(29-05-2026 06:35, 06:35)Джура Wrote:
(29-05-2026 06:18, 06:18)1000 чертей Wrote:
(29-05-2026 06:08, 06:08)Джура Wrote: По картинкам ентого огорода вспомнила, шта оно точна как в той гифко, хде Кукусег в костюме Бегемота катает еврейского дядьке в ортодоксальной одежде. Жалко кортинко не сохранилось, толька где-то в постах.

Какая-то скудная нищета.. пять цветочков она их и показала, похвасталась. Все какое-то неопрятное, убогое, убитое, даже не знаю как сказать выражений не хватате … но видно что всё очень плохо..

То шта нищета унд уныние, енто да. В Украине бабушки возле хрущевок намного мощней клумбы делают. 
Нюанс, шта Кукусег боицца спалить геолокацию, поентому режет фотки  шоб только одна квиточка влазила в кадр. Не даёт оценить усилия в комплексе, таксказаць.

Ну бабушки у парадняков грешат клумбами в автомобильных покрышках…. Уебал бы  Big Grin
Но конечно пожирнее и побогаче чем у Глиномесовны

RE: Backyard news - 1000 чертей - 29-05-2026 12:51

(29-05-2026 06:44, 06:44)Сарочка Wrote: Ой бля…. Undecided

А где про скорые помощи система орошения?

Не понятно, нахуя она там нужна если пару соток говноярд, и такая хуйня на участке. Там обычной лейки хватит или одного разбрызгивателя со шлангом

RE: Backyard news - 1000 чертей - 29-05-2026 12:51

(29-05-2026 06:53, 06:53)Сарочка Wrote: Спасибо ребятам за фото бек ярда.))

Я сам в ахуе если честно..

RE: Backyard news - 1000 чертей - 29-05-2026 12:53

(29-05-2026 06:58, 06:58)Джура Wrote: А хде кстате 20 мощных  кустов чегототам, про которые вещала Кукусег?

Та да.. 20 деревьев древовидных пионов как у Боярского..  Big Grin

RE: Backyard news - 1000 чертей - 29-05-2026 12:56

О ебать!!!!  Big Grin

Wednesday

Hero Member
Дописів: 64 345
Записаний
Re: Шість сотих спасуть козацький род

Сьогодні в 07:23
Останнє редагування: Сьогодні в 07:56 від Wednesday
Поки я працювала над новими треками, злі язики розказали, що Камшотіна (який сюди типу не ходить) особисто приліз в цю тему, викрав мої фото з теми про город і почав їх унавожувати своїми тупими, безмозглими і недолугими коментарями. :Sho_za:

Очевидно, сільське карельське спите бидло (ну що з кацапа взяти), ніколи не чуло і не бачило, що таке мульча. Не кажучи про те, що воно взагалі дупля не відбиває, нащо вона, наскільки вона корисна, які бувають її види і чому вона широко використовується професійними і не тільки садівниками - а особливо в таких місцях, як Калгарі, де зимою холодно, а літом спекотно.

Також, козинська свиня ніколи не чула про такі практики, як dethatching, aeration, irrigation, lawn rejuvenation, lawn fertilization, lawn weed control. Ми для цього наймаємо професійні компанії, які декілька раз на сезон виконують потрібні роботи. Він же зажав гроші на професіоналів - тому не дивно, що його так званий газон виглядає як витоптаний скотом плацдарм (втім, козинський кацап скотом і є).

Ще поржала над його порадами користуватися тачкою. Придурок, а якщо тачка не може туди проїхати, такий варіант на думку не спадав?

І ні, я здала пилку не на Амазоні, а в місцевий магазин, де я її і купила. Чув дзвін, але не знає, де він. Хоча всі деталі давно були викладені в цій темі.

Лузери, ви жалюгідні! Підіть попіднімайте кожен листочок і кожну пелюстку на моїх світлинах і знайдіть, що з ними не так, бугага! Confusedmiley14:

RE: Backyard news - 1000 чертей - 29-05-2026 12:56

От так вам опариші… 

Wednesday

Hero Member
Дописів: 64 345
Записаний
Re: Шість сотих спасуть козацький род

Сьогодні в 07:43
Тупе бидло ще й не розуміє, що деякі фотки були зроблені раніше і що в плані цвітіння квітів між Калгарі і Україною майже місяць різниці. Тому купа квітів ще взагалі не розвіла.

Це ж яким недолугим і прибитим треба бути, мама дарагая!

RE: Backyard news - 1000 чертей - 29-05-2026 12:58

Ох як тригенуця ті опарші …

[Image: IMG-4065.jpg]

RE: Backyard news - 1000 чертей - 29-05-2026 13:08

Та да, за пилку в 50 баксофф тригернемся. 
Смотри Бегемотовна что Боярскей сделал за неделю 

Были две аварийные берёзы, которые зимой после ледяного дождя трещали, думал что ебнуцца и расхуячат забор и постройки. Слив весной весь березовый сок спилил нах.

[Image: 20260529-075600.jpg]

RE: Backyard news - Джура - 29-05-2026 13:11

(29-05-2026 12:58, 12:58)1000 чертей Wrote: Ох як тригенуця ті опарші …

Кстате, недорого за минипилко. В Украине у родичей на фазенде такое тоже в районе 50 баксов стоило, не помню какой ща курс. На картинко не видна нормально, но если два аккумулятора там, то ишшо у Кукусега дешевле выходит.

RE: Backyard news - 1000 чертей - 29-05-2026 13:11

Хобана … и у Боярского в дровнике уже 4 куба колотой берёзы. Это в деньгах 3500 грн за куб 14000 грн. Тут пару пенсий х-ноженек  Big Grin
За лето береза высохнет и в позднюю осень - зиму, Боярский войдет с полным запасом дров, который спалил весь нах этой лютой зимой.. 

[Image: 20260529-075657.jpg]

RE: Backyard news - 1000 чертей - 29-05-2026 13:13

(29-05-2026 13:11, 13:11)Джура Wrote:
(29-05-2026 12:58, 12:58)1000 чертей Wrote: Ох як тригенуця ті опарші …

Кстате, недорого за минипилко. В Украине у родичей на фазенде такое тоже в районе 50 баксов стоило, не помню какой ща курс.

Да сейчас это гавно все в таких ценах стоит и всё говняный Китай. Я любю фирменный европейский инструмент, но они черти тоже дофига стали аутсорсить в Китае.

RE: Backyard news - 1000 чертей - 29-05-2026 13:15

Три сосны шашель сожрал.. тут еще около 4 кубов сосны. В деньгах это 2000 грн за куб = 8000 грн. Пенсия Вениамина. Итого Боярский за неделю сделал три месячных пенсий Вениамина просто работая на участке, пока сцыкливые х-ноженьки голову от сомика размораживал 

[Image: 20260529-120548.jpg]

RE: Backyard news - 1000 чертей - 29-05-2026 13:16

Смотри какой инструмент ебанашка… это колоть дрова. Погугли сколько он стоит… тригернулись мы от пилки… ну не ебанько ли?  Big Grin

[Image: 20260529-120610.jpg]

RE: Backyard news - Джура - 29-05-2026 13:16

Да пофиг, за 50 баксофф за три сезона сдохнет, в мусор не жалко, то расходнек. Единственная шта цепи режущие фирменные берут на енто.
Вот газонокосилки да, те брендовые, лет 15 уже им минимум. Дров тоже уже 12 кубов заготовлено, фотки недавно скидывали.

RE: Backyard news - 1000 чертей - 29-05-2026 13:17

После работы на таком станьке, у Боярского такие рукки, что х-ноженьки будет в больничке с поломанными рёбрышками валяться  Big Grin

RE: Backyard news - 1000 чертей - 29-05-2026 13:20

(29-05-2026 13:16, 13:16)Джура Wrote: Да пофиг, за 50 баксофф за три сезона сдохнет, в мусор не жалко, то расходнек. Единственная шта цепи режущие фирменные берут на енто.
Вот газонокосилки да, те брендовые, лет 15 уже им минимум. Дров тоже уже 12 кубов заготовлено, фотки недавно скидывали.

Вот и беда что инструмент стал расходником. Не люблю такое, очень люблю когда вещи годами работают, поэтому некоторый инструмент чиню, варю, меняю поршневую, запчасти.. но принципиально нет желания фольгу покупать.
12 кубов.. не хило. Боярскей за эту зиму спалил 8 кубов. 2 дома, 2 бани.. никогда такого расхода не было, Боярский превратился в топочника

RE: Backyard news - Ирина Степановна Протасова - 29-05-2026 13:30

Скоріш за все, ви маєте на увазі відомий класичний український анекдот про кума, який рубав березу біля хати. [1]
Ось його текст:

Україна. Село. Сусід заглядає через тин і бачить, як Микола з сокирою завзято рубає молоду красуню-березу. [1]
— Куме Миколо, та що ж ви робите?! Навіщо таку гарну, струнку берізку рубаєте? Вона ж око тішить, зеленіє! [1]
Микола зупиняється, витирає піт із чола, зітхає й каже:
— Ой, куме, і не кажіть... У самого серце кров'ю обливається! Але мушу! [1]
— Та чому мусите?!
— Так прилетить якась птаха, сяде на гілку й затягне: «Во поле берёза стояла...» Ну чисто серце не витримує, рубаю від гріха подалі!

------------------------------
## Схожий анекдот про березу (варіант із тваринами)
Існує ще один абсурдний та смішний [анекдот про березу](https://www.ukr-anecdot.org/anecdot/?tag=%D0%91%D0%B5%D1%80%D0%B5%D0%B7%D0%B0&), де фігурує це дерево: [1]

Лізе корова по дереву. Повз летить ворона, дивується й питає:
— Корово, ти куди це так високо зібралася?
— Та ось, хочу яблук поїсти...
— Так це ж береза!
— А в мене з собою! [2]

Якщо ви шукали якийсь інший варіант цієї історії чи конкретну деталь, напишіть, і я з радістю допоможу її знайти!

[1] [https://www.ukr-anecdot.org](https://www.ukr-anecdot.org/anecdot/?tag=%D0%91%D0%B5%D1%80%D0%B5%D0%B7%D0%B0&)
[2] [https://rozdil.lviv.ua](https://rozdil.lviv.ua/anekdot1511/)

RE: Backyard news - fully accomplished красуня - 29-05-2026 13:30

Вільне Спілкування / Re: Флуд, Флейм, Офтопік та Ін...
Останній допис від Wednesday Сьогодні в 07:35

Цитата: Wednesday від Сьогодні в 07:23 Wrote:Лузери, ви жалюгідні! Підіть попіднімайте кожен листочок і кожну пелюстку на моїх світлинах і знайдіть, що з ними не так, бугага! [Image: smiley14.gif]

Клаповухому, який вчергове випірнув з небуття, бо не може жити без булінгу і хайпу (особливо в мій бік), особливий привіт. Я знала, що ти не витримаєш і повернешся - це було просто питання часу. [Image: facepalm1.gif]  43-річна drama queen в штанях регулярно істерить, б"є віртуальні тарілки, кидається тортами, тупає ніжками, потрясає кулачками, і вся така розчервоніла і нєрвєнная покидає сцену. Щоб через деякий час потім повернутися and do it over, and over, and OVER again ...
ПС. Ще поржала, як старі плєшиві козли, кінчені психічно хворі наркомани і алкаші, обговорювали моє фото у національних строях. Та це взагалі найкраще, що вони взагалі бачили і побачать в своєму убогому житті, а особливо якщо порівнювати з тим, що поряд з ними (а у двох з них поряд лише дві руки - ліва і права). Я можу тільки припустити ... but I digress, that's enough attention for these losers!  [Image: weep.gif]  [Image: weep.gif]  [Image: weep.gif]

RE: Backyard news - 1000 чертей - 29-05-2026 13:31

Ще поржала над його порадами користуватися тачкою. Придурок, а якщо тачка не може туди проїхати, такий варіант на думку не спадав? (С) Бегемотовна … 

Там же написано - с одного конца участка в другой. Тачка не проедет через весь участок? Что то за участок??? Шпакивня??? 
Хотя с другой стороны - если гигантская срака как-то пролазит, то почему тачка не проедет?
На какой-то галимый пиздёшь смахивает  Big Grin

RE: Backyard news - 1000 чертей - 29-05-2026 13:32

(29-05-2026 13:30, 13:30)fully accomplished красуня Wrote: Вільне Спілкування / Re: Флуд, Флейм, Офтопік та Ін...
Останній допис від Wednesday Сьогодні в 07:35

Цитата: Wednesday від Сьогодні в 07:23 Wrote:Лузери, ви жалюгідні! Підіть попіднімайте кожен листочок і кожну пелюстку на моїх світлинах і знайдіть, що з ними не так, бугага! [Image: smiley14.gif]

Клаповухому, який вчергове випірнув з небуття, бо не може жити без булінгу і хайпу (особливо в мій бік), особливий привіт. Я знала, що ти не витримаєш і повернешся - це було просто питання часу. [Image: facepalm1.gif]  43-річна drama queen в штанях регулярно істерить, б"є віртуальні тарілки, кидається тортами, тупає ніжками, потрясає кулачками, і вся така розчервоніла і нєрвєнная покидає сцену. Щоб через деякий час потім повернутися and do it over, and over, and OVER again ...
ПС. Ще поржала, як старі плєшиві козли, кінчені психічно хворі наркомани і алкаші, обговорювали моє фото у національних строях. Та це взагалі найкраще, що вони взагалі бачили і побачать в своєму убогому житті, а особливо якщо порівнювати з тим, що поряд з ними (а у двох з них поряд лише дві руки - ліва і права). Я можу тільки припустити ... but I digress, that's enough attention for these losers!  [Image: weep.gif]  [Image: weep.gif]  [Image: weep.gif]

Не читает она наш форум  Big Grin