![]() |
|
А тепер - факти. З цитатами - Printable Version +- БЕГЕМОТІВ НЕМА (https://begemotiv.net) +-- Forum: СРАЧ (https://begemotiv.net/forumdisplay.php?fid=5) +--- Forum: СРАЧ (https://begemotiv.net/forumdisplay.php?fid=6) +--- Thread: А тепер - факти. З цитатами (/showthread.php?tid=1063) |
А тепер - факти. З цитатами - футбольный мяч Алёшенька - 18-01-2026 20:40 Волонтерський Движ / Re: I Donated to the Army via ... Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 19:27 А тепер - факти. З цитатами, посиланнями і скрінами, хто кому що донував і хто кого хотів виграти. 1) Істота камлає, ніби я не донувала йому нічого. Це брехня, я донувала конкретно йому, адже це його прізвище стоїть на всіх пейпал-транзакціях - наприклад, як тут. ![]() 2) Я донувала конкретно Хомі з якою метою? Правильно, з метою ДОПОМОГИ ЗСУ, що він визнавав сам, особисто і неодноразово, наприклад, як тут: ![]() 3) Істота це неодноразово визнавала і особисто дякувала, як на скрінах вище у цій темі і як, наприклад, тут: ![]() А тепер істота поливає мене лайном, намагається знищити мою репутацію, всіляко нашкодити мені і у віртуалі, і реалі. Тільки тому, що я намагаюсь триматися від нього подалі і більше не бажаю з ним спілкуватися, а не те що більше донувати. Бреше, перекручує, вигадує, інсинує просто аби дістати мене. Та гори ти в пеклі, покидьок! Твої і твоїх таких самих дружків-дегенератів поклепи не працюють. Тому що люди не дурні, вони все бачать і розуміють. А я не тільки не зробила нічого поганого, а і пишаюсь своїми донатами, тому що вони були зроблені для допомоги ЗСУ and in good faith. ![]() А ось їм майже ніхто не донує, а на покупку машини для одного із них, такої ж самої брехливої гвандливої мразоти, до цього часу не зібрано навіть пари гривень.
RE: А тепер - факти. З цитатами - футбольный мяч Алёшенька - 18-01-2026 20:41 А ось їм майже ніхто не донує, а на покупку машини для одного із них, такої ж самої брехливої гвандливої мразоти, до цього часу не зібрано навіть пари гривень. #2 Волонтерський Движ / Re: I Donated to the Army via ... Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 19:08 До списку мотивів, чому я донувала на Єрмачці, додається новий - виявляється, я виклала тисячі доларів, щоб ХХХ Хому. Я навіть не знаю, що тут сказати, крім того, що мене це вже навіть не дивує і не шокує. Навіть не дивує і не шокує, що сам Хома, видатний волонтер, цю тезу активно підтримує і поширює особисто. Ну я то знаю, що: 1) Це повна маячня, тому що для подібних тверджень нема і не було ніяких підстав. У мене збережені всі комунікації з цією особою і всі ці комунікації були суто діловими плюс певні розбірки по булінгу і таке інше. По решті - практичні нюанси, факт, що я відмовилась спілкуватись з ним поза віртуалом (він просив дати мій телефон, я відмовилась, оскільки для цього не було потреби), та і взагалі сама теза про подібне - ржака і абсурд. 2) Це стратегія психічно хворої людини (за моїми оцінками, нарцисиста), який не здатний інтерналізувати критику і справедливі удари по власному его і тому намагається мстити кривдникам будь-якими можливими, часто підлими способами - наприклад, розпускаючи плітки. І це не перший такий прояв в діяльності цього індивіда. Спочатку він брехав, що я ЧоткоПатріотка (як виправдання для обливання мене лайном місяцями, коли мене навіть не було на Єрмачці). Потім він вигадав, ніби я та Авіатор спілкуємось, що він адмінить цей сайт і що я плачу йому гроші (все це, звісно, абсурд і неправда, цього ніколи не було). Про брехню, ніби я купила диплом за сало, виїхала сюди нареченою в посилці (хоча я приїхала як професіонал), що завдячую всьому свому чоловікові (хоча я зустріла його через роки після приїзду і на той момент мала власну хату і статус постійного жителя), я вже мовчу. А зараз ось це. 3) Він РЕАЛЬНО у це вірить! Так само як реально вірив у "чоткопатріотку" і продовжує вірити у мій нібито canoodling з Авіатором. Я можу на це сказати лише одне - це ж наскільки треба мати паршиве статеве життя в реалі, щоб плекати такі недолугі фантазії. Get some long overdue professional help, you f**cking miserable asshole! #3 Волонтерський Движ / Re: Barn of Tricks, або Єрмачк... Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 18:55 Псевдоволонтерка бабка Нотаха, віртуальна злоякісна пухлина, пустила метастази свого спаму практично по всіх темах. Тему про Іран загадила по вінця, читати неможливо! ![]() Люди добрі, робіть щось, кнопки тисніть на потвору, скільки можна?? #4 Загальні Обговорення / Re: Армія Венка на підході, аб... Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 18:43 Ось укропропагандисти камлають: воюймо, бо прийдуть кацапи, всіх вас повбивають або загребуть в свинособачі війська, а ваших бабів погвалтують, тощо. Ну як сказати. Може, деякі бабці Єрмачки про таке тільки і мріють - я навіть знаю парочку. Тим більше дехто з них самі кацапки, і секс їм ні в якому іншому варіанті не світить. А по-друге, якби це було правдою, то ми б давно не побачили ось цей нік. А він не тільки не був вбитий чи застрижений в СВО, а і продовжує насолоджуватися життям і преспокійненько постити на ресурсах "СвиноРейху", ще й позиціонуючи себе шароварником. https://forum.pravda.com.ua/index.php?topic=1149454.msg28632097#msg28632097 Цитата Wrote:Трамбон вааще собирается аятолл выносить, или как? І таких прикладів багато - наприклад, кримчанин Мур Мастер, алкаш Торос чи притрушений Баштан, який дописував на Єрмачці під час окупації і нічого з ними не сталося. Отаке от. #5 Загальні Обговорення / Re: Армія Венка на підході, аб... Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 18:37 https://forum.pravda.com.ua/index.php?topic=1149454.msg28632378#msg28632378 Цитата Wrote:По меньшей мере 16 500 протестующих убиты и 330 000 ранены в ходе протестов. RE: А тепер - факти. З цитатами - футбольный мяч Алёшенька - 18-01-2026 20:42 1200 жертв Хамасу. https://forum.pravda.com.ua/index.php?topic=1149454.msg28631514#msg28631514 Цитата Wrote:среди раненых женщин было много пострадавших с дробью во влагалище. Ізнасілованниє Хамасом ізраїльськіє дєвушкі (можна подумати, нормальні чоловіки здатні збудитися на ту "красу", особливо після реально гарних палестинок). А обезголовлені немовлята будуть? Inquiring minds want to know! #6 Загальні Обговорення / Re: Dumb and Dumber ... Або Ко... Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 18:29 https://forum.pravda.com.ua/index.php?topic=1149454.msg28632362#msg28632362 Цитата Wrote:Старі [д.вб...] вбили молоду людину. Тупиці Єрмачки запалюють вогні. Ух, як я ненавиджу цей безмежний ідіотизм і тупе поширення його в і без того інтелектуально вихолощеному інфопросторі! По-перше, невідомо, чи "молода людина" існує взагалі. Зараз розвінчується багато ізраїльських фейків, де "вбиті" та "замучені в застінках аятол" неіснуючі в реалі цифрові люди. А по-друге, як там щодо вбивства Небесної сотні та, наприклад, Сашка Білого, мерзенна тупа клаповуха потворо RE: А тепер - факти. З цитатами - футбольный мяч Алёшенька - 18-01-2026 20:42 RE: А тепер - факти. З цитатами - Сарочка - 18-01-2026 20:50 Какая мерзкая баба эта жирная шваль Панчук. Типичная вырожденка , родившаяся на свет во втором- третьем поколении после кацапско- ордынского завоевания Волыни в конце 40-х. RE: А тепер - факти. З цитатами - Сарочка - 18-01-2026 20:52 (18-01-2026 20:42, 20:42)футбольный мяч Алёшенька Wrote: Шедевр.Ночь в Опере. Гран при. Золотой Глобус. Оскар. RE: А тепер - факти. З цитатами - Александр Бовин - 18-01-2026 20:52 Сміявсі
RE: А тепер - факти. З цитатами - Wolf Gang - 18-01-2026 20:53 Це хто? I dont understand RE: А тепер - факти. З цитатами - Сарочка - 18-01-2026 20:55 (18-01-2026 20:53, 20:53)Wolf Gang Wrote: Це хто? I dont understand Це Вольфганг Амадей Моцарт. RE: А тепер - факти. З цитатами - Залупоглаз Царя Небесного - 18-01-2026 21:09 Волонтерський Движ / Re: Донати на псевдоволонтерсь... Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 20:07 Як же я помилялася! #2 Волонтерський Движ / Re: Донати на псевдоволонтерсь... Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 20:06 Спочатку контекст. 14 січня 2026 року псевдоволонтерка бабка Нотаха потужно оголосила, що нік Бандерівець, її соратник (both have been prominently featured in multiple topics on this forum) був забритий в ЗСУ і що йому потрібно зібрати гроші на трак: https://forum.pravda.com.ua/index.php?topic=1149551.0 ![]() ОК, подумала я - Бандерівець популярний учасник спільноти, має багато друзів і поціновувачів, щоб задонувати на трак для нього, має стояти черга. #3 Волонтерський Движ / Донати на псевдоволонтерське Х... Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 19:59 Думаю, це вартує окремої теми як чудовий зразок того, як НЕ потрібно "волонтерити". #4 Волонтерський Движ / Re: I Donated to the Army via ... Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 19:27 |