![]() |
|
Все вирішено, лечу в Київ! В сраку той Лондон! Будемо їбатись! - Printable Version +- БЕГЕМОТІВ НЕМА (https://begemotiv.net) +-- Forum: СРАЧ (https://begemotiv.net/forumdisplay.php?fid=5) +--- Forum: СРАЧ (https://begemotiv.net/forumdisplay.php?fid=6) +--- Thread: Все вирішено, лечу в Київ! В сраку той Лондон! Будемо їбатись! (/showthread.php?tid=1084) |
Все вирішено, лечу в Київ! В сраку той Лондон! Будемо їбатись! - Глиномесовна - 19-01-2026 13:26 Вільне Спілкування / Re: Флуд, Флейм, Офтопік та Ін... Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 02:47 Ось ще шматочок підкинули - не можу не прокоментувати, це надто смачно навіть коли голодую, хехе. ![]() Цитата Wrote:та есть такой. абрэк-ухылянт. оформил инвалидизацию в связи с ампутацией жолчного пузыря. Цитата Wrote:говорят, Виктория Бовин заосно влюблена в этого овцееба Цитата Wrote:Чи не зробити з ним відео? Цитата Wrote:чудовий кандидат на зйомки в муві - лечу в Калгарі, будемо і**тись! Останнє написав хто, як ви думаєте? Ну звичайно, медвед. Highly insecure щодо зовнішності інших чоловіків і ревнивий що просто жах! Причому воно, коли у мене з Клаповухим були приязні стосунки, спеціально дописувало на помийках під його ніком і зараз теж час від часу пише, прикидаючись Хомою. ![]() І чому вони накинулись на Спортсмена, питаєте ви? Та тому що я раз чи два прокоментувала об"єктивний факт, що він має зовнішність, що може вважатися стандартом класичної чоловічої краси (він би елементарно міг би бути моделлю). І хороший смак у підборі одягу, щоб виглядати стильно (з того, що я бачила). І цього було достатньо, щоб опариші, яким до нього в цьому плані як до Місяця, причепили йому bullseye на спину. Хоча я ніколи не спілкувалась із Спортсменом і він навіть не здогадується про моє існування. Це фактично калька їх поведінки по відношенню до Авіатора тільки на основі його good looks. ![]() Діти, просто підстаркуваті лисі зморшкуваті діти. Емоційно і психологічно недорозвинуті arrested development sufferers. ![]() А були б psychologically mature and confident, то були б як я. Ось якби мені хтось показав фотку фейсу Колготочної і якби вона дійсно виявилася красивою, я б не мала ніяких проблем визнати це. Тому що я не тригеруюсь зовнішністю інших, а критикую негативну поведінку та цінності. RE: Все вирішено, лечу в Київ! В сраку той Лондон! Будемо їбатись! - Вл. Александрович Шкура-Залупа - 19-01-2026 13:29 авцееб RE: Все вирішено, лечу в Київ! В сраку той Лондон! Будемо їбатись! - Pyromancer - 19-01-2026 13:31 (19-01-2026 13:29, 13:29)Вл. Александрович Шкура-Залупа Wrote: авцееб а тепер ще буде й бєгємотойоб гггг RE: Все вирішено, лечу в Київ! В сраку той Лондон! Будемо їбатись! - Вл. Александрович Шкура-Залупа - 19-01-2026 13:34 Гостомель для свинособак хотел приватизировать, педрила RE: Все вирішено, лечу в Київ! В сраку той Лондон! Будемо їбатись! - Сарочка - 19-01-2026 13:37 Когда она успевает жить? Комментирует все подряд своими простынями текста. Просто все, что пишется. А работать когда она работает? Про ебаться я вообще молчу. Зачем ебаться? Лучше прокомментировать на форуме что-то. RE: Все вирішено, лечу в Київ! В сраку той Лондон! Будемо їбатись! - Сарочка - 19-01-2026 13:42 Я так понимаю, что это тот паренек, которого успешно выдали за доцю важного папы и он потом от большого ума стал битой размахивать и бить каких-то таких же не сильно умных…. Шо потом в больницу прибиральщики приезжали и говорили- ну отакое «мамино горе» в семье появилось… Могу ошибаться, конечно. RE: Все вирішено, лечу в Київ! В сраку той Лондон! Будемо їбатись! - Шкурозалупоид Инженера Гарина - 19-01-2026 14:31 (19-01-2026 13:42, 13:42)Сарочка Wrote: Я так понимаю, что это тот паренек, которого успешно выдали за доцю важного папы и он потом от большого ума стал битой размахивать и бить каких-то таких же не сильно умных…. Там всё хуже: Важный Папа официально так и не дал согласие на брак доци-белочки с Черножопым. И даже фамилию не разрешил менять. Так и жили в гражданском. RE: Все вирішено, лечу в Київ! В сраку той Лондон! Будемо їбатись! - Шкурозалупоид Инженера Гарина - 19-01-2026 14:32 Общеизвестно, что белочек чисто биологически тянет к черножопым и апасным Чернильница Ксения Собчак - яркий тому пример |