![]() |
|
блять, у Вальцмана оказываеццо тоже был Белый Орёл… - Printable Version +- БЕГЕМОТІВ НЕМА (https://begemotiv.net) +-- Forum: СРАЧ (https://begemotiv.net/forumdisplay.php?fid=5) +--- Forum: СРАЧ (https://begemotiv.net/forumdisplay.php?fid=6) +--- Thread: блять, у Вальцмана оказываеццо тоже был Белый Орёл… (/showthread.php?tid=1955) |
блять, у Вальцмана оказываеццо тоже был Белый Орёл… - ЗАЗ 1103 «Таврия-Сенс» - 20-06-2026 22:08 блять, у Вальцмана оказываеццо тоже был Белый Орёл… жмотяра до познего вечера дотянул. боялся расстаться… кугутяры кусок… RE: блять, у Вальцмана оказываеццо тоже был Белый Орёл… - Александр Бовин - 20-06-2026 22:09 (20-06-2026 22:08, 22:08)ЗАЗ 1103 «Таврия-Сенс» Wrote: блять, у Вальцмана оказываеццо тоже был Белый Орёл… Так расстался? RE: блять, у Вальцмана оказываеццо тоже был Белый Орёл… - ЗАЗ 1103 «Таврия-Сенс» - 20-06-2026 22:10 в 21:57 скрепя зубамме RE: блять, у Вальцмана оказываеццо тоже был Белый Орёл… - ЗАЗ 1103 «Таврия-Сенс» - 20-06-2026 22:11 Вальцман слідом за Кучмою і Ющенком відмовився від ордена Білого Орла КАТЕРИНА ТИЩЕНКО — 20 ЧЕРВНЯ, 21:57 Додати УП як бажане джерело в Google 106 П'ятий президент України Петро Порошенко також відмовився від ордена Білого Орла через рішення польського президента Кароля Навроцького позбавити цієї нагороди Володимира Зеленського. Джерело: Порошенко в Facebook Пряма мова: "І у випадку Зеленського, і в моєму випадку нагороджували не глав держави, а українців, наших воїнів, які боронять Україну, Польщу і всю Європу. Тому я прийняв рішення відмовитися від ордена Білого Орла. Два тижні тому я обіцяв колегам на погоджувальній раді зробити цей крок, якщо нам не вдасться переконати президента Навроцького не робити хибне рішення. На жаль, не вдалося". Деталі: Порошенко зазначив, що відмова від ордена є його жестом у відповідь на рішення президента Польщі, але цей крок жодним чином не адресований польському народові. "Ті в Польщі, хто не пережовує історичні міфи, а вивчає історію і робить висновки з її уроків, знає, що після того як Україна втрачає незалежність, її втрачає і Польща. Але не минуле має визначати наші стосунки. Я не хочу щоб поляки редагували наші підручники і жодним чином не претендую на те, щоб ми українці корегували польські підручники, бо інакше нам пришлють спільний підручник із Москви", - додав експрезидент. RE: блять, у Вальцмана оказываеццо тоже был Белый Орёл… - Александр Бовин - 20-06-2026 22:14 Сцуко иногда понимаешь украинских Гетьманов,за такую мелочную хуйню объединиться с кацапами и дать гоноровитым пизды! RE: блять, у Вальцмана оказываеццо тоже был Белый Орёл… - Guest - 20-06-2026 22:15 всегда щетал поляков гамноедами RE: блять, у Вальцмана оказываеццо тоже был Белый Орёл… - Джура - 20-06-2026 22:17 Вот уж кого деяствительна жалка. Пришлось присоединиццо последним к целленджу и тоже оторвать от серцца.Хачу, штоб сделали на Рошене красивое печенько в виде того ордена. RE: блять, у Вальцмана оказываеццо тоже был Белый Орёл… - Робокоп - 20-06-2026 22:21 а ведь уже позабыли что эти гамноеды и экспорт зерна блокировали. выращенного на минных полях. кугутье. при открытой границы белоруссии с кетайскими товарами с али даже не знаю, каво больше ненавижу: поляков или вальцмана |