10 hours ago
Пиваса убила Виктория Панчук: могла донатить на додатковий захист, но не хотела
|
|
|
10 hours ago
10 hours ago
Пастор ака Півас RIP
Сторінки: Попередня 1 2 Наступна » Форуми » Список тем Пастор ака Півас RIP Молли П 23 08 2026 23:15:35 IP/Host: 94.231.189.--- Пастор RIP , такі справи https://di.gov.ua/news/1784113102/
10 hours ago
Re: Пастор ака Півас RIP
nativi cьогодні в 00:22 IP/Host: 195.49.149.--- Отак. Це жах. Бережіть одне одного, бо в підсумку ціль в нас одна, але шлях різний. Бережіть однодумців. Чім далі - тім їх менше, бо війна Хуйло русня продовжує свої страшні жнива. Вибачте. Я з ним дуже сварился незадовго до поранення. Він казав, що поранення лехке, але ось воно як вийшло ![]() Ми не знали, що йому стало гірше.
10 hours ago
T.Blair. cьогодні в 02:05 IP/Host: 90.198.165.--- Ім'я користувача:-Pivas- https://forum.pravda.com.ua/index.php?ac...ry;u=29569 Ім'я користувача:pastor68 (НЯР його другий нік) https://forum.pravda.com.ua/index.php?ac...;u=5016414
10 hours ago
Ім'я користувача:
-Pivas- Дата реєстрації: 5 01 2009 09:40:00 Повідомлень: 118 269 (~18 в день) Вік: не зазначений Час: 24 08 2026 21:07:56 Мова: Ukrainian Остання активність: 10 06 2026 02:21:06
10 hours ago
LampoGaz cьогодні в 03:28 IP/Host: ---.mobile.vf-ua.net Весела легенда ФУПу. Спочивай у Вічності.
10 hours ago
Фантом cьогодні в 10:08 IP/Host: ---.maxnet.ua Знав його особисто. З Гарріним і Плюмбой, у свій час, зависали. Хоч після спілкування з ним і залишився не дуже приємний осад. Фінансовий. Для мене значний. І його це зовсім не парило. Хай покоїться з миром.
10 hours ago
alexUP cьогодні в 12:47 IP/Host: ---.111.182.131.kyiv.nat.volia.net Півас, спочивай з миром. Вибач, що був свідком, як тебе на Промпомійці (це чатик такий) з гівном змішувала потужна купка, називаючи тебе сепаром, і не зміг захистити тебе ((
10 hours ago
nativi cьогодні в 13:55 IP/Host: ---.mobile.vf-ua.net alexUP, cьогодні в 12:47 Півас, спочивай з миром. Вибач, що був свідком, як тебе на Промпомійці (це чатик такий) з гівном змішувала потужна купка, називаючи тебе сепаром, і не зміг захистити тебе (( Наче 12 червня був його останній допис там. Він написав, що побратим 200, а він 300 і на стабіку. Після цього новин від нього більше не було. До того в нього було легке поранення, він давав фото, де око в зеленці. Через декілька днів був перекинут на інший напрямок, де і отримав це, друге фатальне поранення. Я з ним останній час сварилася. Я каюсь.
10 hours ago
Молли П cьогодні в 14:11 IP/Host: 94.231.189.--- alexUP, cьогодні в 12:47 Півас, спочивай з миром. Вибач, що був свідком, як тебе на Промпомійці (це чатик такий) з гівном змішувала потужна купка, називаючи тебе сепаром, і не зміг захистити тебе (( ми його шукали всім чатіком, поки один із чатика не знайшов цей некролог, який я і опублікувала тут - пром просив все норм в чатике. Пастор, я чекала що ти напишеш, що ти в лікарні. Але...( Царство Небесне, ти був гарний воїн і цікавий дописувач
10 hours ago
alexUP cьогодні в 17:20 IP/Host: ---.b025.la.net.ua Молли П, cьогодні в 14:11 все норм в чатике. Я дуже радий, що на Промпомийці в чатику все норм. Сподіваюсь, що ті, хто там влаштував травлю безобідного Піваса, вибачаться перед його дружиною.
10 hours ago
ну почему опять не трампистская мразота Панчук …
9 hours ago
гнилопёздая бабка…
«у мну прибыль 200К в год. кококо. но не буду донатить на ЗСУ. кококо. Тамп - найкращий. кококо. хорошо что Найвеличниший Трамп зупинив пiдтримку. ато Алкан зжер би на 3 хот-дога больше. кококо» мразина
9 hours ago
Всевышний Хотабыч, накажи мразь
8 hours ago
старший солдат, как Мирча Педорасофф. Мирча должен бил бить на его месте
ein Reich ein Volk ein Führer
8 hours ago
… или сержант запаса Паньчук (ВОС походно-полевая жена / военный переводчик)
|
|
« Next Oldest | Next Newest »
|