БЕГЕМОТІВ НЕМА

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
у меня зазвонил телефон.  — это Хома?! — нет, Слон !!
у меня зазвонил телефон.  — это Хома?! — нет, Слон !!

Загальні Обговорення / Re: Як Ізраїль підриває незале...
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 04:58
Сьогодні в мене був епізод. Дзвонить телефон, на вигляд як приватний номер. Я піднімаю трубку - на іншому кінці фандрейзер для Консервативної партії Канади ушиці донатів просить.

І зразу погнав по скрипту - нам треба у будь-яку ціну позбавитись цих - і далі тирада про тексту, які жахливі ліберали і які няшки консерватори.

Мені це не треба розповідати - я все життя голосувала за консерваторів. І підтримувала їх лідера Полієва, була дуже рада, коли він став лідером. Відносно молодий, розумний, ефективний.

Аж поки він не показав своє справжнє обличчя і почав мішати нашого героя пана Гуньку з лайном. [Image: smilie9.gif] Він раніше також скептично відносився до допомоги Україні, потім дещо перефарбувався.

А коли сталися події в Ізраїлі, він взагалі з"їхав котушками. Майже кожен пост в соцмедіа - про Ізраїль, плазування, відсмоктування обрізаного, тоді як всі численні народності в Канаді йому були по барабану, включаючи корінних канадців та українців.

Тому я, закотивши очі, перервала полум"яний спіч молодика на телефоні і сказала - я вам дам грошей лише тільки коли ви зміните свого лідера. А то йому більше всього пече Ізраїль. Canada First!  [Image: smilie9.gif]

Молодик замкнувся, і потім - ну да, в Канаді є проблеми, але ж В ІЗРАЇЛІ ВІЙНА, ЇМ ТРЕБА ДОПОМОГА!

Я кажу - яка війна, це геноцид, вони вбили 80 тисяч мирних жителів.

Він - ква ква, це не геноцид, вони ж напали!

А я кажу - яке напали, це був false flag, не може бути, щоб ізраїльська влада про таке не знала.

І тут в нього взагалі все поплавило і почалася формена істерика. [Image: gigi.gif] Скажем так, ми одночасно сказали один одному "buh-bye!" and hung up on each other.

Не знаю, як він, а я вийшла з чату із чувством глубокого удовлєтворєнія. [Image: rotate.gif]

А Полієва все одно в січні приберуть, he is done. Хай переїздить в Ізраїль і балотується там - тут він вибори не виграє. [Image: smiley14.gif]

А я особисто готова голосувати за лібералів on this issue alone. Я не торгую своїм голосом на крові палестинських немовлят і надто люблю Канаду, щоб голосувати за тих, хто ставить Ізраїль вище неї. [Image: smilie9.gif]
Reply
и чтоб два раза не вставать: пан Гунька - кусок нацистского гамна работающего в интересах ФСБ.
странно что центр симона визенталя досихпор его не прикончил.
Reply
как Бабка-Акула чует запах спермы,
то и альфонсы всех мастей чуют что Бабке сегодня зашла 13-я зарплата…
Reply
Тому я, закотивши очі, перервала полум"яний спіч молодика на телефоні (С)

Учуюла запах спєрми, тупа акула..
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)