БЕГЕМОТІВ НЕМА

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Президент Трумп є духовним батьком американського народу
Президент Трумп є духовним батьком американського народу та, мабуть, найсильнішим християнином, який коли-небудь обіймав посаду президента Сполучених Штатів!

[Image: trump605502778-1410065760475769-65345212...1138-n.jpg]
Reply
та да, пол-списка Эпштейна переибал, крестианин
возможно включая домашних животных
Reply
крестьянство = это вовьсе не про запихивание в себя через силу 27 видов скумбрии и поносоподобной кути на рождество
Reply
Это ебанутая у себя такое написала?
Reply
Нетаньягу: Трамп – це велике щастя для Ізраїлю і світу
ОЛЬГА ГЛУЩЕНКО — 30 ГРУДНЯ, 00:14
[Image: 7f0767bb4eacd160c67b5b300d3d5a92.jpeg?w=900&q=90]
ІЛЮСТРАТИВНЕ ФОТО: GETTY IMAGES

Прем'єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньягу назвав нинішнього президента США Дональда Трампа "великим щастям для Ізраїлю" і світу.
Джерело: Нетаньягу під час зустрічі з Трампом у резиденції Мар-а-Лаго у Флориді, цитує "Укрінформ"
Пряма мова Нетаньягу: "Я казатиму це знову і знову і знову. У нас ніколи не було такого друга в Білому домі, як президент Трамп, навіть близько".
Деталі: За словами ізраїльського прем'єра, "Ізраїлю дуже пощастило через те, що президент Трамп очолює Сполучені Штати… і весь вільний світ".
Пряма мова Нетаньягу: "Думаю, що це не просто велике щастя для Ізраїлю. Думаю, що це велике щастя для світу".
Деталі: Зі свого боку Трамп заявив про чудові стосунки з Нетаньягу, охарактеризувавши його як "сильну людину", яка зробила Ізраїль "сильнішим, ніж будь-коли". І водночас зауважив, що той "інколи може бути дуже складним".
Глава Білого дому також розповів, що вже досягнуто "значного прогресу" в переговорах.
Пряма мова Трампа: "Ми вже досягли великого прогресу. За п'ять хвилин, відколи почалася зустріч, ми вже врегулювали три проблеми".
Нагадаємо: Як очікувалось, на зустрічі із Трампом Нетаньягу планує представити варіанти для США щодо приєднання або надання допомоги в будь-яких нових військових операціях проти Ірану.
Перед початком переговорів з Нетаньягу Трамп заявив, що підтримає нові атаки Ізраїлю на Іран, якщо Тегеран продовжить роботу над створенням ракет та над ядерною програмою.
Reply
Рождество, скумбрия, Трамп вотэта вот:

[Image: cr.gif]
Exclamation Креатиффна злое я! Exclamation
Reply
Га га га
Reply
Бовин из телевизора: "а мне скумбрии?"
Reply
пляттьь прийдеться лізти серед ночі до холодильника за скумбрією
Reply
(30-12-2025 01:52, 01:52)Джура Wrote: Рождество, скумбрия, Трамп вотэта вот:

[Image: cr.gif]

Какие мерзкие МРААААЗИ
Reply
Усі мене хочуть
Reply
Админы, дайте права колбасе!
Reply
на новый гот вапще можно было бы открыть новогодний карнавал бес регистрации.
ну не станет же вениамин постить парнуху в навагоднюю ночь
Reply
(30-12-2025 09:41, 09:41)100 Wrote: на новый гот вапще можно было бы открыть новогодний карнавал бес регистрации.
ну не станет же вениамин постить парнуху в навагоднюю ночь

Вениаминд будет оливье с мисочки жораттЬ, а не постить шота. Впрочем, как и остальные ребята, наверна. 
Я не хочу оливье, буду делать солат с куры унд ананас.
Exclamation Креатиффна злое я! Exclamation
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)