БЕГЕМОТІВ НЕМА

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Роздерте сопло Камшота палає на весь укрнет
Вільне Спілкування / Re: Флуд, Флейм, Офтопік та Ін...
Останній допис від Wednesday - Червень 02, 2026, 21:29
Роздерте (але satisfied) сопло Камшота палає на весь укрнет. [Image: gigi.gif] Він дописався до того, що в нього щаслива родина, а ми тут йому всі заздримо.

Щаслива родина це коли глава сімейства прямим текстом на публічному форумі пише, що гвалтує жінок-дачниць у бекдор? А його дружина і діти в курсі, пишаються, напевно, таким чоловіком і батьком?

І хто завів і оплачує брудний сайтик, де весь свій час він присвячує не дружині, а похвилинному відслідковуванню та обсмоктуванню життя чужих недоступних йому жінок, які взагалі ніколи б не пересіклися з цією нечистю і не допустили б її до себе на відстань тисяч світових років?

До речі, передайте Камшоту, щоб більш не ганьбився з скатертинами. Я розумію, що він і його сім"я ментально застрягли у 80-х чи ранніх 90х, та і звідки цим неукраїнцям знати, як треба декорувати сучасне житло? Поганий смак, бидлячість, вульгарщина, бруд, яйця глистів на пальцях - це в їх ДНК.

[Image: zJQqm2V.png]

Фу, бидлота неотесана, і ще пхає свої заглищений і обдертий хлів людям у очі! [Image: smilie9.gif]
Reply
Вільне Спілкування / Re: Флуд, Флейм, Офтопік та Ін...
Останній допис від Wednesday - Червень 02, 2026, 21:13
Цитата: Wednesday від Червень 01, 2026, 21:17 Wrote:Взагалі Камшот, як і всі психо- і соціопати та нарцисисти (в нього комбінація цих personality disorders), дуже тонкошкурий і fragile.

Злі язики також кажуть, що вони перепостили повністю мій текст разом з картинкою, наведений вище, але Камшот не міг цього знести і, dying from embarassment,  видалив пречудову фотожабу. [Image: gigi.gif]

F**cking degenerate loser! [Image: facepalm1.gif]
Reply
ільне Спілкування / Re: Флуд, Флейм, Офтопік та Ін...
Останній допис від Wednesday - Червень 02, 2026, 21:33
Що там ще навскідку?
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)