2 hours ago
Вільне Спілкування / Re: Флуд, Флейм, Офтопік та Ін...
Останній допис від Wednesday - Червень 02, 2026, 21:29
Роздерте (але satisfied) сопло Камшота палає на весь укрнет.
Він дописався до того, що в нього щаслива родина, а ми тут йому всі заздримо.
Щаслива родина це коли глава сімейства прямим текстом на публічному форумі пише, що гвалтує жінок-дачниць у бекдор? А його дружина і діти в курсі, пишаються, напевно, таким чоловіком і батьком?
І хто завів і оплачує брудний сайтик, де весь свій час він присвячує не дружині, а похвилинному відслідковуванню та обсмоктуванню життя чужих недоступних йому жінок, які взагалі ніколи б не пересіклися з цією нечистю і не допустили б її до себе на відстань тисяч світових років?
До речі, передайте Камшоту, щоб більш не ганьбився з скатертинами. Я розумію, що він і його сім"я ментально застрягли у 80-х чи ранніх 90х, та і звідки цим неукраїнцям знати, як треба декорувати сучасне житло? Поганий смак, бидлячість, вульгарщина, бруд, яйця глистів на пальцях - це в їх ДНК.
Фу, бидлота неотесана, і ще пхає свої заглищений і обдертий хлів людям у очі!
Останній допис від Wednesday - Червень 02, 2026, 21:29
Роздерте (але satisfied) сопло Камшота палає на весь укрнет.
Він дописався до того, що в нього щаслива родина, а ми тут йому всі заздримо.Щаслива родина це коли глава сімейства прямим текстом на публічному форумі пише, що гвалтує жінок-дачниць у бекдор? А його дружина і діти в курсі, пишаються, напевно, таким чоловіком і батьком?
І хто завів і оплачує брудний сайтик, де весь свій час він присвячує не дружині, а похвилинному відслідковуванню та обсмоктуванню життя чужих недоступних йому жінок, які взагалі ніколи б не пересіклися з цією нечистю і не допустили б її до себе на відстань тисяч світових років?
До речі, передайте Камшоту, щоб більш не ганьбився з скатертинами. Я розумію, що він і його сім"я ментально застрягли у 80-х чи ранніх 90х, та і звідки цим неукраїнцям знати, як треба декорувати сучасне житло? Поганий смак, бидлячість, вульгарщина, бруд, яйця глистів на пальцях - це в їх ДНК.
Фу, бидлота неотесана, і ще пхає свої заглищений і обдертий хлів людям у очі!