БЕГЕМОТІВ НЕМА

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ну ще пару слів з приводу помиєчки.
Вільне Спілкування / Re: Флуд, Флейм, Офтопік та Ін...
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 16:12
Ну ще пару слів з приводу помиєчки.

Вони тупо брешуть і поширюють чухню.

Наприклад, я написала, що в мене на каналі тисячі проглядів. Вони перекрутили мої слова і написали, що там мільйони проглядів. А потім - вот дура, там же нєт мілліонов просмотров, какая тупая! [Image: facepalm1.gif]

Або що нібито Авіатор має якесь відношення до адміністрації нашого сайту. Це повна маячня, він звичайний користувач і завжди таким був. Він сюди взагалі рідко заходить і я з ним не спілкуюся поза сайтом.

Цю брехню вигадав Камшот, тому що він раніше з ним "дружив" і він чанелить власний досвід на мене. І це підхопив дегенерат з Лондона і жує та поширюює це лайно вже четвертий рік, пише дурнуваті віршики, генерує брехню і бруд про нас.

Нащо він це робить? Просто заздрить. На іншій помийці він написав, ніби Авіатор не мого рівня і недостойний спілкування зі мною.

По-перше, це я вирішую, хто достойний спілкування зі мною, а хто ні.

А по-друге, він мав на увазі, що це він набагато достойніший цього, ніж Авіатор. WTF?? [Image: facepalm.gif]

Я знаю, ти це прочитаєш (С).

Справа не в тому, чи ти розумніший, чи молодший, чи успішніший за Авіатора. Справа в тому, що Авіатор ніколи би не опустився до того, що витворяєш ти. Авіатор є порядною людиною, а ти - ні. Ти взагалі не людина в моїх очах. І тому ти навіть волосини його не вартий, і в житті, і в смерті ніколи з ним не зрівняєшся.

І навіть не думай писати мені в привати і щось гвандіти в мою сторону.

Згинь, fuck off, get lost, VANISH! [Image: smilie9.gif]

FOREVER. [Image: smiley14.gif]
Reply
« Він сюди взагалі рідко заходить і я з ним не спілкуюся поза сайтом.»
Сміявсі.. далі можна не читати ту чухню)
Reply

[-]
Quick Reply

Image Verification
Please enter the text contained within the image into the text box below it. This process is used to prevent automated spam bots.
Image Verification
(case insensitive)

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)