10-08-2026 07:23, 07:23
Міжнародна Панорама / Re: Великий у минулому, велики...
Останній допис від Wednesday - Серпень 09, 2026, 20:16
Він належить до релігії Бахай і не був в Ірані десятки років. Його ставлення до кривавого шаха негативне.
Нагадаю, що США спочатку зруйнували демократичний іранський уряд, і поставили шаха, в потім його знесли, і в результаті до влади прийшли аятоли.
Якби США не пхали постійно свого носа у Іран, він би був зовсім іншим.
Хоча ми на той час вже не працювали разом, мій екс-бос запросив нас з чоловіком на весілля своєї доньки. Більш вишуканої події та публіки я ні в Україні, ні в Канаді не бачила. Українські весілля у порівнянні - це це тусня реднеків.
Останній допис від Wednesday - Серпень 09, 2026, 20:16
Цитата: Гервасій від Серпень 09, 2026, 17:52 Wrote:This is extremely interesting!
May I ask about your boss's attitude toward Iranian history? Surely, like you, he is proud of it. How does he characterize the period of the last Shah of the Pahlavi dynasty? Does he approve of his overthrow in 1979 and of the period that followed, right up to the present day?
Він належить до релігії Бахай і не був в Ірані десятки років. Його ставлення до кривавого шаха негативне.
Нагадаю, що США спочатку зруйнували демократичний іранський уряд, і поставили шаха, в потім його знесли, і в результаті до влади прийшли аятоли.
Якби США не пхали постійно свого носа у Іран, він би був зовсім іншим.
Хоча ми на той час вже не працювали разом, мій екс-бос запросив нас з чоловіком на весілля своєї доньки. Більш вишуканої події та публіки я ні в Україні, ні в Канаді не бачила. Українські весілля у порівнянні - це це тусня реднеків.