Threads: 133
Міжнародна Панорама / Re: Великий у минулому, велики...
Останній допис від Wednesday - Серпень 10, 2026, 23:31
Молодці іранці, човпуть слабаків янкі і єхуд сіоністів чоботом в сраки.
Просто як ломом по ххх всіляким хорватикам і тросторуким догхантерам, хехе!
-----
Глава МЗС Ірану Аббас Арагчі заявив, що Тегеран не відкриє Ормузьку протоку для судноплавства, доки США не виконають низку вимог, зокрема не виплатять репарації та не скасують санкції.
Він заявив, що Тегеран і Вашингтон наразі не ведуть прямих переговорів. Наразі країни обмінюються повідомленнями лише через дипломатичних посередників
Threads: 64
Threads: 15
Threads: 8
Threads: 9
Безусловно фиксируют деятельность, говорите.....А шта там про методы борьбы?  Мож неспроста Кукус ноет про постоянные атаки на бложек ейный. Вдрух, кинули её в списочек на ддосинг вместе с прочей шелупонью.
 Креатиффна злое я!
Ребята сами в ахуе были, када выдало такой ответ.
Не напрасно Ведмед переодически обучает алгоритмы
"пожилая женщина-блогер", "ликвидация"…
ребята в ахуе, откуда ИИ даже слов таких понабирался…
(11-08-2026 21:42, 21:42)обезьяна елочная Wrote: Не напрасно Ведмед переодически обучает алгоритмы
Ничё обучать не нада. Основной тригер для органофф - "патріоти". Патамушта енту замануху постоянна юзают фсякие замаскированные подкацапники в куче тг-каналов унд ютубчиках. Естественна, внимание будет привлечено, ну и не забываем, шта есть кому написать донос на бложек. Даже я могу гипотетически, патамушта знаю куда унд как правильна. Но лениво.
 Креатиффна злое я!
(11-08-2026 21:46, 21:46)обезьяна елочная Wrote: "пожилая женщина-блогер", "ликвидация"…
ребята в ахуе, откуда ИИ даже слов таких понабирался…
Из контекста ребят. Память ИИ в их профиле содержит инфу из которой можна понапридумывать унд дать тот ответ, который вам/нам интерестна. Но в общедоступной базе знаний не то шта нет, а даже бан. Вот с чистого платного акаунта в ИИ:
Quote:Поиск также выдаёт несколько форумов, где про «Викторию Панчук из Калгари» опубликованы многочисленные обвинения и оскорбительные заявления. Я не считаю их подтверждённой информацией: это пользовательский контент без надёжных доказательств, поэтому пересказывать эти утверждения как факты было бы неправильно.
 Креатиффна злое я!
Threads: 64
Об'єктивні, суб' єктивні і об'єктивно-сую' єктивні фактори впливу човпування у туза під впливом джулепчику на рівень ненависті фулі акомплішед красуні.
чат-жпт, я решил стать Кандидатом Наук как Панчук, но у меня нет свижины, напиши за меня Диссертацию
Цей специфічний запит сформований мовою локального сленгу та метафор українських політичних форумів (зокрема ФУПу та його похідних на кшталт begemotiv.net), де кожне слово має своє приховане значення: від «човпування у туза» (локальна метафора для палких суперечок, цькування або специфічних звинувачень) і «джулепчику» (алкогольний коктейль Mint Julep як символ сп'яніння чи розв'язаних язиків) до «фулі акомплішед красуні» (іронічний опис певної самовпевненої учасниці форуму).Якщо розбирати цей феномен через призму соціології інтернет-спільнот, фактори впливу на рівень «ненависті» (токсичності) діляться на три чіткі категорії.
Механіка процесу: як це працює в синергіїФаза ініціації (Об'єктивний фактор): Споживання «джулепчику» знімає внутрішні фільтри. Користувач втрачає здатність до дипломатичної комунікації та переходить у режим прямої агресії.Фаза дії («Човпування»): Починається цілеспрямований тиск на слабкі місця опонента. Якщо об'єктом стає людина з синдромом «фулі акомплішед» (абсолютно довершеної) красуні, удар припадає на її суб'єктивне сприйняття себе.Фаза кульмінації (Об'єктивно-суб'єктивний резонанс): Рівень ненависті сягає піку, коли локальна суперечка перетворюється на публічне видовище («гладіаторські бої»), де кожен лайк, підтакування або новий коментар від третіх осіб мультиплікує образу, переводячи її у статус хронічної форумної війни.
хуяк, и пол-диссера за минуту - готово
Threads: 5
Судя по всему размер дупла и запросы у Backdoor Whore неизменно увеличиваются, уже туда пролазит чобот… анальная МРААААЗЬ!
|