БЕГЕМОТІВ НЕМА

Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 4 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Як показує досвід Грузії Пукінг зазвичай не виходe за адміністративні кордони регіону
Загальні Обговорення / Re: Сумні і не дуже думки про ...
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 16:26
Цитата: Red State від Сьогодні в 13:21 Wrote:Як показує досвід Грузії Пукінг зазвичай не виходить за адміністративні кордони регіонів, які він проголосив незалежними або своїми.

Якщо це так, то чому пуйло не обмежилося Донбасом під час повномасштабки і рвануло у тому числі на Київ та окупувало інші райони (наприклад, частини Запорізької та Херсонської областей)? Як щодо їх заявок на Одесу?

Цитата Wrote:Тому всі ці твердження, що Росія все одно попре незважаючи на мирні домовленості є помилковими. Йти на території з нелояльним населенням Росія навряд чи знов наважиться.

Так воно вже станом на зараз навряд чи лояльне. Я, звісно, не маю офіційних даних, але суто суб"єктивно велика частина населення "устала от войни" і їм насправді пофіг, хто ними буде керувати. І, якщо поствоєнна Україна буде такою собі сірою зоною, в цьому плані буде ще гірше. Як я писала в іншій темі, реально патріотичних українців (з тих, хто самі йшли у воєнкомати) в Україні не так і багато.

Цитата Wrote:В неї є досвід партизанської війни на Київщині, Чернігівщині, Сумщині навесні 2022 року. 

Багато з тих людей вже загинули або виїхали. Пуйло відійшло з тих регіонів за своїм рішенням, його ЗСУ навіть не переслідували при відході.

Цитата Wrote:Триматися за кожний клаптик землі на Донбасі поливаючи його кров'ю кращих українських воїнів як мінімум нерозумно.

В України станом на зараз нема чим, ким і з ким воювати. Некомпетентний український уряд та керівництво ЗСУ довели країну та армію до ручки. Нічого з оцих пунктів не було зроблено і не буде зроблено, це очевидно. Навіть якщо завалити Україну зброєю, я не бачу, як існуюча влада може оптимізувати залишки своїх ресурсів і досягти виходу на кордони хоча б станом на 2022-02-24.

Цитата Wrote:Єдина умова не визнавати анексовані території юридично, щоб не втрачати шанс повернути їх у майбутньому.

Я так зрозуміла, це і обговорюється в обмін на "гарантії". Але якщо воювати за Україну ніхто не буде, то що це тоді за гарантії?  [Image: facepalm1.gif]

Цитата Wrote:Розумні люди вже б давно зрозуміли, що не будуть США за них воювати. І на своєму власному досвіді і на досвіді Грузії. Ні Буш, ні Обама, ні Трамп, ні Байден, ні хтось іншій.

Звичайно. Тому і питання - в чому їх гарантії і на що підписується Україна? Вже Зебіл з Байденом угоду підписав, де вона?? [Image: lol.gif]

Цитата Wrote:років через десять демократи досягнуть своєї мети, депопуляції України. І ця нація сама буде в цьому винна через свою нерозумність.

Та вже. Ті мільйони, що рванули у "біженці", повернуться лише якщо не зможуть устаканитись на Заході. З того, що я бачу тут, більшість хоче правдами чи не правдами залишитися, навіть вимагають в уряду особливих привілеїв (бо не здатні пройти імміграційний процес). Додому чи навіть назад у Польщу (звідки ці українці насправді приїхали) не бажають.

Цитата Wrote:Вибір за Україною та українцями, хочуть продовжувати воювати – їх право.

Абсолютно. Але вони очікують, що наші країни будуть продовжувати давати їм на це гроші. А тут є нюанс ...
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: