БЕГЕМОТІВ НЕМА

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
БУФЕТ ЗДОРОВОГО ЧЕЛОВЕКА
БУФЕТ ЗДОРОВОГО ЧЕЛОВЕКА

? Воррен Буфет — американський бізнесмен, інвестор та один із найбагатших людей світу. Його вважають найуспішнішим інвестором XXI століття.
## ? Головні факти та досягнення

* Berkshire Hathaway: Холдингова компанія, якою Буфет керував понад 60 років.
* Капітал: Статки перевищують 140 мільярдів доларів.
* Прізвисько: Фінансовий світ називає його «Оракул з Омахи».
* Стратегія: Інвестує лише в зрозумілий бізнес із довгостроковими конкурентними перевагами.
* Благодійність: Зобов'язався віддати 99% свого багатства на гуманітарні потреби.
* Спадкоємець: У травні 2025 року офіційно передав управління компанією Грегу Абелю.

------------------------------
Що саме про Воррена Буфета ви хочете дізнатися? Я можу розповісти про його інвестиційні правила, поточний склад портфеля акцій або його історію успіху.
Reply
заебала со своим "буфетом", панчук виктория владимировна.
у ребят этот термин ассоциируется с пустыми полками с берёзовым соком и морской капустой.
они ж не виноваты что к их рождению вениамин и его мамка институтская миньетчитца и член кпсс владимир панчук успели с "буфетов" всё пожрать. что даже дочке Брежнева не осталось.
Reply
Кстати, Вика когда-нибудь показывала свой холодильник?
Наверняка, забит коробками с остатками заказанной еды, супом, который сварила неделю назад из плохо чищенной картошки и его никто не доел…
Reply
странно что по колхозной привычке вика на бэкдоре не завела свыней. чтоб остатки не пропадали.
колхозники часто так делают.

хотя. иногда для остатков вместо свина есть муш.
Reply
Quote:чтоб остатки не пропадали.
Там пропадать нечему. Предполагаю, шта сьедаеццо под ноль.
Exclamation Креатиффна злое я! Exclamation
Reply

[-]
Quick Reply

Image Verification
Please enter the text contained within the image into the text box below it. This process is used to prevent automated spam bots.
Image Verification
(case insensitive)

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)