БЕГЕМОТІВ НЕМА

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Рождественские Рицепты: деруны-по-бегимочьи
Вільне Спілкування / Re: Наша Відповідь "Клійонці":...
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 05:12
Не пам"ятаю сто відсотків, але я не робила деруни декілька років точно (патаму что я ленивая жопа). В основному тому що я лінуюсь натирати на терці (особливо цибулю), а великий комбайн діставати теж лінь.  [Image: facepalm1.gif]

Але сьогодні в мене були під рукою дві величенькі картоплини і бажання виконати процес. Ось результат:

[Image: LVfwSKY.png]

Деруни

Інгредієнти:
  • Декілька картоплин (я використала дві великі)
  • Цибулина (на свою кількість картоплі я використала половину цибулини)
  • 1-2 яйця
  • Мука
  • Олія (соняшникова чи з виноградних кісточок)
  • Сіль та чорний перець
  • Сметана

Спосіб приготування:

1) Почистити картоплю, обмити холодною водою і натерти на дрібну тертку до утворення пюре.
2) Почистити цибулю від лушпиння, натерти на дрібну тертку - чи окремо, чи у ту ж ємність, де натерта картопля. Змішати з натертою картоплею. 
3) Вбити у суміш яйця і добре розмішати.
4) Додати сіль та перець за смаком.
5) Додати декілька ложок муки. На мої дві картоплини я додала десь біля 2 столових ложок муки. Добре розмішати. Суміш повинна бути не надто густа, але й не дуже рідка.
6) На сковорідку налити олії і добре розішріти її.
7) Ложкою викладати на сковорідку картопляно-мучну суміш у вигляді невеличких млинців. Обсмажувати кожен із двох сторін на помірному вогні до золотистого кольору.
8) Подавати теплими з холодною (бажано органічною) сметаною.

Оці деруни ще існували 30 хвилин тому назад, але зараз їх вже нема - зайшли на ура!

[Image: Hlclorb.png]
Загальні Обговорення / Re: Порох у Порохівницях: Все ...
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 03:27
У Сечоголового (чи як там на Єрмачці його називають) геть шарики за ролики заїхали.
Reply
Ебанутая!
Reply
Хуйня какая-то, жирная больше наверное украшала интерьер типа елочка и прочая хуйня, что бы понравиться ребятам. Но мы то знаем что жирная жопа реально нихуя не готовит и заказывает доставку
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)