БЕГЕМОТІВ НЕМА

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
медведу нема спокою навіть в новорічну ніч.   Нажерся і вирішив трольнути Вольтера.
Вільне Спілкування / Re: Флуд, Флейм, Офтопік та Ін...
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 10:39
Бачу, медведу нема спокою навіть в новорічну ніч.   Нажерся і вирішив трольнути Вольтера. 

Ну, такоє. Дитячий садочок, третя четверть.  

І що це медвед, це 100%. По-перше, він гвандів, що в нього гучний голос. По-друге, він пише під цим ніком на різних помийках, під яким ютуб-канал. Ну і по-третє, рідко хто в такому віці настільки immature.

ПС. Якщо хто думає, що я стукала на нік "панчук", то ні. Я суто зайшла зрівняти рахунок своїх постів до ідеалу. Більше Єрмачку своєю присутністю я вантажити не збираюсь.
Reply
(01-01-2026 13:06, 13:06)Б и п о л я р о ч к а Wrote: Вільне Спілкування / Re: Флуд, Флейм, Офтопік та Ін...
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 10:39

Якщо хто думає, що я стукала на нік "панчук", то ні. Я суто зайшла зрівняти рахунок своїх постів до ідеалу. Більше Єрмачку своєю присутністю я вантажити не збираюсь.

Залупа напіздєл(с)
Пєдорасофф напіздєл(с)
Бєгємотовна напіздєла(с)
Reply
(01-01-2026 13:55, 13:55)Джура Wrote: "зрівняти рахунок своїх постів до ідеалу" - капец, ну и шизофренег

ривне число: 2929
Reply
29 = розмір хріна Веніаміна
(до того як він не спробував орально згвалтувати бродячого пса у Бурому Лісі Припʼяті у 1986-му)
Reply
Ох и тупорылая пизда, даже не поняла кто это звонил
Там в конце смех характерный Турчевский
Reply
(01-01-2026 14:02, 14:02)Гость Wrote: Ох и тупорылая пизда, даже не поняла кто это звонил
Там в конце смех характерный  Турчевский

Играл, не отгадал ни одной буквы
Reply

[-]
Quick Reply

Image Verification
Please enter the text contained within the image into the text box below it. This process is used to prevent automated spam bots.
Image Verification
(case insensitive)

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)