БЕГЕМОТІВ НЕМА

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Реально кінчені, мерзенні потвори
Волонтерський Движ / Re: Barn of Tricks, або Єрмачк...
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 02:37
Дуже-дуже цікавий development відбувся сьогодні в щурячій коморі. [Image: smilie10.gif]

Бабка Нотаха після МІСЯЦІВ мовчання і збору на тисячу різних приводів - включаючи для себе коханої - раптом згадала, що єрмачківці "винні" волонтеру Хомі Л. за попередньо придбане авто для фронту.

https://forum.pravda.com.ua/index.php?topic=943390.msg28651284#msg28651284
[Image: L7LEr60.png]

Мені буває місцями шкода недолугу клаповуху істоту з Лондона (хоч вона зробила мені дуже багато поганого), бо він дійсно мотається по ЮК, шукаючи ті всі авто та витрачаючи власний час та зусилля. І він не зобов"язаний оплачувати те авто із власної кишені, особливо враховуючи, що він не є мільйонером і мусить годувати свою родину, платити іпотеку, тощо.

Але якого милого він і вони вирішили, що вони можуть купити авто і постфактум вимагати компенсувати вартість, безпідставно очікуючи, що єрмачківці будуть фінансувати чергове авто знову, і знову, і знову?

Що заважало їм поступити цього разу, як зробив той же Хома у липні 2023 року, коли, перед тим, як купити авто, він спитав у спільноти, чи готова вона фінансувати той трак. Це було правильно, відповідально і професійно, і тому не дивно, що той трак було придбано дуже швидко (частково завдяки мені, хехе, але я відгукнулася саме тому, що якраз спитали наперед).

Напевно, не зробили цього разу так тому, що відповідь була відома наперед. І вона була б не тою, на яку вони сподівалися.  [Image: smilie7.gif]

Тому вирішили тупо шантажнути єрмачківців - ви винні гроші людині, яка заклала СВОЇ! Shame on you! [Image: smilie9.gif]

All I can say is best of f**cking luck! Може, якби вони ставилися до своїх донорів з повагою і не замазалися у лайні по вуха, то б не треба було тепер плазувати і маніпулювати, щоб відбити бабло. [Image: smiley14.gif]

Волонтерський Движ / Re: Barn of Tricks, або
Reply

Messages In This Thread
RE: Реально кінчені, мерзенні потвори - by Калгарійська карга - 25-02-2026 10:59, 10:59

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)