БЕГЕМОТІВ НЕМА

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fun never stops Щуриха-псевдоволонтерка Натіві надумала зробити такзваний річний звіт
Волонтерський Движ / Re: Barn of Tricks, або Єрмачк...
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 05:50
Але, на відміну від декого, я не розмовляю слоганами і не розмовляю бездоказово. Я завжди критикую конструктивно.

Тому внизу опис, яким потрібен бути правильний адекватний звіт.

1) Має бути наданий витяг руху коштів на кожний рахунок, на яку збиралися гроші, за 2025 рік. Там має бути вказано:

а) сума транзакції
б) Звідки і від кого прийшли гроші (з якого рахунка чи картки, ім"я надсилача, номер транзакції та інші деталі можна частково замалювати для захищення приватної інформації) і куди вони пішли
в) дата транзакції

2) Для точного звіту потрібно перевести у гривню кошти, що надійшли у іноземній валюті, і додати ці надходження в основну таблицю надходжень.

3) Всі витрати, які були розписані у текстовому форматі, додати у таблицю витрат (кожна одиниця окремо і відповідно сума окремо, включаючи на пересилку цих речей та інші подібні витрати).

Сума у таблиці надходжень повинна бути порівняна із сумою у таблиці витрат, дельта занотована.

4) На кожну покупку повинен бути скан квитанції, розписки чи іншого документа, який підверджує транзакцію. Ці документи повинні бути у пакеті цього звіту і бути доступними тому, для кого робляться ці звіти (наприклад, для скачування).

Те, що надано, невідомо звідки взято (Nativi must have pulled it from her enormous a$$) і не має ніякого документального підтвердження. Такий "звіт" може намалювати на колінці КОЖЕН при бажанні.

5) Особливо cringeworthy в цьому звіті є частина жалюгідною ламаною англійською мовою. Нащо це? Кому це потрібно?  [Image: smilie10.gif]

Можна подумати, у них є зарубіжні донори. [Image: facepalm.gif]  Пара-трійка емігів, яка раз в півроку кидає їм по пару баксів, здатна прочитати і українською. [Image: facepalm1.gif]
Reply

Messages In This Thread
RE: Fun never stops Щуриха-псевдоволонтерка Натіві надумала зробити такзваний річний звіт - by Гатитись в туза - 24-03-2026 15:29, 15:29

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)