07-12-2025 17:02, 17:02
Вільне спілкування / Re: а сестры тут нежные и чуткие :give_rose:
DiDUS, 18 11 2025 09:55:36
oleg kievsky, 18 11 2025 09:47:18
Панчук, 18 11 2025 04:55:08
шото типа закупорки вен, штолє?
ну тогда, думаю, Вольку — точно переживём…
а можед даже и Бєґімотівну…
Бройлер-747 кокойты… ведко длиной в 5 лет…
ато чьото думалъ что уже «всьо»…
прорвёмся… а можед даже ешьо и до медсестрёнок (напару с Костей Пpoтacoвым) — доберёмся…
[это с другого хфорума мем]
Закупорка вен это очень лайт версия мой проблемки. У меня все магистральные артерии ниже колен не функционируют. Окклюзия йопть!
Вот и ставят мне вместо хотя бы одной артерии то искусственную артерию, то вену. Но их хватает ненадолго. Кровь ниже колен продолжает тромбироваться. Ни одно лекарство не помогает. Так что развлекаю себя сейчас как в молодости.
Грешу и каюсь)))
Спробуй попити Буркун, Донник. :-)o
Спробувати можно що завгодно. І пити можно що завгодно.
Я досі не можу за п'ять років знайти жодного хворого, хто мав би аневризми підколених артерій та відповідно були окклюзії підколених артерій.
От якщо є в Вас такі живі хворі, то було би цікаво дізнатися як вони впорались,
Поки що лікарі кажуть що я деякий унікум, бо таких хворих майже нема в живих.
Брешу, знайшов одного хворого,який мав мав оклюзію на одній нозі. Так він каже, що не може пересуватися зовсім. Та це таке. Пий - не пий. Окклюзія вже є.
DiDUS, 18 11 2025 09:55:36
oleg kievsky, 18 11 2025 09:47:18
Панчук, 18 11 2025 04:55:08
шото типа закупорки вен, штолє?
ну тогда, думаю, Вольку — точно переживём…
а можед даже и Бєґімотівну…
Бройлер-747 кокойты… ведко длиной в 5 лет…
ато чьото думалъ что уже «всьо»…
прорвёмся… а можед даже ешьо и до медсестрёнок (напару с Костей Пpoтacoвым) — доберёмся…
[это с другого хфорума мем]
Закупорка вен это очень лайт версия мой проблемки. У меня все магистральные артерии ниже колен не функционируют. Окклюзия йопть!
Вот и ставят мне вместо хотя бы одной артерии то искусственную артерию, то вену. Но их хватает ненадолго. Кровь ниже колен продолжает тромбироваться. Ни одно лекарство не помогает. Так что развлекаю себя сейчас как в молодости.
Грешу и каюсь)))
Спробуй попити Буркун, Донник. :-)o
Спробувати можно що завгодно. І пити можно що завгодно.
Я досі не можу за п'ять років знайти жодного хворого, хто мав би аневризми підколених артерій та відповідно були окклюзії підколених артерій.
От якщо є в Вас такі живі хворі, то було би цікаво дізнатися як вони впорались,
Поки що лікарі кажуть що я деякий унікум, бо таких хворих майже нема в живих.
Брешу, знайшов одного хворого,який мав мав оклюзію на одній нозі. Так він каже, що не може пересуватися зовсім. Та це таке. Пий - не пий. Окклюзія вже є.