09-04-2026 22:58, 22:58
Вільне Спілкування / Re: Carpe Diem. Seize the Day....
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 21:04
Тісто на паску підготоване, тепер воно має підійти. А я можу трохи відпочити.
Сьогодні вранці проснулася з вірусом. Голова болить, шмарклі, горло шкребе, хоча, на щастя, нема температури, тільки втома. Можливо, чергова ітерація ковіду. Чоловік теж хворий, у доньки шкребло горло вчора увечері.
Але ж тут кожна хвилина вирішальна. Тому, вдувши чашку неоцитрану, посунула на кухню.
Зараз пишу це поряд з мисочкою "козацьких огурків" - дуже хочеться чогось термоядерно гострого.
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 21:04
Цитата: Wednesday від Квітень 08, 2026, 04:41 Wrote:This time of the year ... ні, це я не про Різдво, це я про Паску ...
... Взяла тиждень вихідний, це ж треба перемити всі вікна, повністю все поприбирати, спекти шинку, ковбасу, солодке, ту ж паску ...
Поки що прибрана одна третя другого поверху, і то ще не зовсім.
Хниик!
Тісто на паску підготоване, тепер воно має підійти. А я можу трохи відпочити.
Сьогодні вранці проснулася з вірусом. Голова болить, шмарклі, горло шкребе, хоча, на щастя, нема температури, тільки втома. Можливо, чергова ітерація ковіду. Чоловік теж хворий, у доньки шкребло горло вчора увечері.
Але ж тут кожна хвилина вирішальна. Тому, вдувши чашку неоцитрану, посунула на кухню.
Зараз пишу це поряд з мисочкою "козацьких огурків" - дуже хочеться чогось термоядерно гострого.

![[Image: smilie2.gif]](https://ukrpatriots.com/forum/Smileys/alienine/smilie2.gif)