БЕГЕМОТІВ НЕМА

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Взяла тиждень вихідний, треба перемити вікна, спекти шинку, ковбасу, солодке, паску
(10-04-2026 07:05, 07:05)1000 чертей Wrote:
(09-04-2026 22:58, 22:58)fully accomplished красуня Wrote: Вільне Спілкування / Re: Carpe Diem. Seize the Day....
Останній допис від Wednesday Сьогодні в 21:04

Цитата: Wednesday від Квітень 08, 2026, 04:41 Wrote:This time of the year ... ні, це я не про Різдво, це я про Паску ...
... Взяла тиждень вихідний, це ж треба перемити всі вікна, повністю все поприбирати, спекти шинку, ковбасу, солодке, ту ж паску ...
Поки що прибрана одна третя другого поверху, і то ще не зовсім.
Хниик! [Image: smilie2.gif]

Тісто на паску підготоване, тепер воно має підійти. А я можу трохи відпочити.
Сьогодні вранці проснулася з вірусом. Голова болить, шмарклі, горло шкребе, хоча, на щастя, нема температури, тільки втома. Можливо, чергова ітерація ковіду. Чоловік теж хворий, у доньки шкребло горло вчора увечері.
Але ж тут кожна хвилина вирішальна. Тому, вдувши чашку неоцитрану, посунула на кухню.
Зараз пишу це поряд з мисочкою "козацьких огурків" - дуже хочеться чогось термоядерно гострого.

С таким ебальником естественно только из миски хавать - луцкая жлобиха неотёсанная

А из чего надо было хавать, прямо из банки немытыми пальцами в яйцах глистов, как ты, козинский ублюдок?
Reply

Messages In This Thread
RE: Взяла тиждень вихідний, треба перемити вікна, спекти шинку, ковбасу, солодке, паску - by Guest - 10-04-2026 22:04, 22:04

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)