БЕГЕМОТІВ НЕМА

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Взяла тиждень вихідний, треба перемити вікна, спекти шинку, ковбасу, солодке, паску
Вільне Спілкування / Re: Наша Відповідь "Клійонці":...
Останній допис від Wednesday Сьогодні в 07:39

Паска-2026: ось такі гастрономічні результати. Викладаю світлини для медведа та інших "ребят", сенс життя яких - розібрати на молекули та обсмоктати кожен найдрібніший нюанс мого скромного існування. [Image: laugh.gif]
Зазвичай в нашій родині в Україні ми готували набагато більше і різноманітніше, але тут для нас трьох (без гостей) нема сенсу, тим більше що я була хвора і ледве виконала всі завдання по прибиранню цілої хати і приготуванню as is.
Деякі традиційні блюда (наприклад, холодець) крім мене, ніхто не їсть. Тому їх на столі і не було. Приготую якось суто для себе - адже холодець дуже корисний.

Вільне Спілкування / Re: Наша Відповідь "Клійонці":...
Останній допис від [b]Wednesday [/b]- Сьогодні в 07:53

Буженина, яку я спекла, була дуже смачна, ковбаси з польського магазину завжди топчик. Узвар із різноманітних фруктів зайшов на ура під ковід (яким ми, напевно, зарах хворіємо).

Салати теж - олів"є з куркою та салат з помідорами та "сердечками" пальми (якщо бачите такі консерви, купуйте і смакуйте, вони дуже корисні і смачні чи самі по собі, чи в салатах) вийшли delish! Також я спекла домашній хліб, який чудово зайшов під ковбаску.

[Image: CNsdyuD.png]

На десерт були вафельки і імпровізований перекладанець, який несподівано вийшов одним із найкращих, які я коли-небудь пекла. Назвичайно ніжний, просто тане в роті, і мак в ньому надає особливого смаку.

Ну, а від вафель вже залишилась половина, вони в нашій родині надзвичайно популярні. [Image: gigi.gif] І це через хворобу в мене нема апетиту, інакше вафельний результат був би ще більш драматичним  [Image: laugh.gif].

[Image: BJ4HPaI.png]
Reply

Messages In This Thread
RE: Взяла тиждень вихідний, треба перемити вікна, спекти шинку, ковбасу, солодке, паску - by Pyromancer - 13-04-2026 11:23, 11:23

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)