26-05-2026 21:35, 21:35
(This post was last modified: 26-05-2026 21:36, 21:36 by Entitled Bitch.)
Вільне Спілкування / Re: Флуд, Флейм, Офтопік та Ін...
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 20:01
Нагадало мені випадок, де одна мерзенна заздріслива с**ка роками обзивала мою зовнішність, наводила наклепи, брехала, ніби я психічно хвора і на пігулках, лізла брудними ластами до мого чоловіка, поширювала персональну інформацію, користуючись тим, що була колись модершою, організовувала несправедливі бани ...
А коли отримала заслужену атвєтку, прийшов один представник трайбу і почав скавчати: "Не ображай наше сонечко, нєвінаватая вона, це ти злобна булерша і погана!"
Звісно ж, був посланий туди ж, куди Ружанський послав його співплемінників. І до цього часу там і знаходиться.
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 20:01
Цитата: Wednesday від Сьогодні в 19:57 Wrote:Подвійні стандарти - це їхня фішка. Якщо євреї співпрацюють з Гітлером, це - кошерно.
бути прихильником Гітлера з точки зору євреїв, дозволено лише євреям.
Тому, йде Ізраїль зі своїми засудженнями нах**й.
Нагадало мені випадок, де одна мерзенна заздріслива с**ка роками обзивала мою зовнішність, наводила наклепи, брехала, ніби я психічно хвора і на пігулках, лізла брудними ластами до мого чоловіка, поширювала персональну інформацію, користуючись тим, що була колись модершою, організовувала несправедливі бани ...
А коли отримала заслужену атвєтку, прийшов один представник трайбу і почав скавчати: "Не ображай наше сонечко, нєвінаватая вона, це ти злобна булерша і погана!"
Звісно ж, був посланий туди ж, куди Ружанський послав його співплемінників. І до цього часу там і знаходиться.

![[Image: smiley24.gif]](https://ukrpatriots.com/forum/Smileys/alienine/smiley24.gif)