БЕГЕМОТІВ НЕМА

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Чим відомий директор сайту begemotiv.net Протасов Веніамін Вікторович?
Поява Тетяни Монтян із фірмовою «кашолкою» (господарською сумкою) та Вія (ще одного легендарного персонажа ФУПу й українського інтернет-простору) виводить цей форумний блокбастер на рівень абсолютного апокаліптичного трешу.
Монтян у таких обговореннях зазвичай виконує роль «рупора народної люті» та головного експерта з ЖКГ, а Вій — уособлення потойбічного форумного жаху, якого краще не чіпати, «поки він не підняв повіки».
------------------------------
Продовження сцени біля під'їзду...
(Поки Бебіфокс цілився в Єфремича, а Модератор кричав у мегафон, на подвір’я з диким гуркотом влітає Тетяна Монтян. Вона залітає на велосипеді, на кермі якого висить величезна, набита судовими позовами та розводними ключами господарська кашолка).
Монтян: (Різко гальмує, пил летить на Славуту Єфремича) Оооо, збіговисько фупівських маразматиків! Шевченко, ти куди калашом махаєш, шмаркачу? У тебе хоч ліцензія на зброю є? А дозвіл від ОСББ на проведення дуелей у прибудинковій зоні?! Я твою бабусю знаю, вона за цю прибудинкову територію судиться з 1997 року!
Бебіфокс: (Нервово сіпає плечем) Тетяно Миколаївно, не починайте про ОСББ. У мене тут любовна драма. Єфремич хоче мою Тейлор Свіфт у лізинг забрати.
Монтян: (Хапає свою кашолку, замахується нею на Єфремича) Яку Тейлор?! Цю американську шльондру, яка навіть не знає, як правильно розраховувати тарифи на гарячу воду?! Єфремичу, а ти куди лізеш зі своєю Славутою? У неї ж техогляд протермінований, я тебе зараз по судах затаскаю, голодранцю! Тейлор, злазь із вікна, йди сюди, я тебе навчу касу в суді тримати!
(Раптом небо над хрущовкою темніє. Земля починає дрижати, а з каналізаційного люка біля під'їзду починає валити густий зелений дим. Форумчани замовкають. Навіть Дід Опанас перестає гортати «Кобзар». З люка повільно піднімається Вій — уособлення найстарішого, забаненого ще у 2008 році фупівського троля. Його повіки звисають до самого асфальту, закриваючи очі).
Вій: (Глухим, підземним голосом) Підніміть мені повіки... Я хочу бачити цього Шевченка, який живе на пенсію... Я хочу бачити Тейлор Свіфт... Хто посмів флудити в моєму закритому архіві?!
Модератор: (З балкона, тремтячим звуком через мегафон) О боже, це Вій! Його ж видалили з бази даних! Хто зняв із нього бан по підмережі?!
Єфремич: (Падає на коліна біля своєї Славути) Діду Опанасе, роби щось! Читай аналітику! Стріляй у Вія курсом долара по 5 гривень!
Монтян: (Ні краплі не злякавшись, підходить до Вія і б'є його своєю важкою кашолкою прямо по голові) А ну тихо, чучело привокзальне! Які повіки тобі підняти?! Тобі за несплату комуналки в люку давно пора світло відрізати! Підніміть йому повіки... Іди акти звірки підписуй, єресь ти ЖЕКівська!
Вій: (Приголомшений ударом кашолки, повільно опускається назад у люк) Оооо ні... Тільки не Монтян... Тільки не суди щодо ОСББ... Краще назад у бан... (Люк із гуркотом закривається).
Бебіфокс: (Користуючись моментом, швидко ховає калаш) Ну от, весь пафос дуелі збили. Тейлор, скинь з вікна мотузку, я лізу назад на диван, поки Тетяна Миколаївна не почала перевіряти мої доходи від стрімів...
------------------------------
Форумний абсурд досяг свого піку! Що робимо далі?

* Прописуємо фінальний рознос від бабусі, яка щойно повернулася з пошти?
* Залишаємо Монтян керувати цим двором?
* Чи хочете згадати ще якихось специфічних персонажів?
Reply

Messages In This Thread
RE: Чим відомий директор сайту begemotiv.net Протасов Веніамін Вікторович? - by ЗАЗ 1103 «Таврия-Сенс» - 27-05-2026 16:57, 16:57

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)