БЕГЕМОТІВ НЕМА

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
і навіть погрожувати вбивством, як це зробив псевдоволонтер Хома Л. по відношенню до
Волонтерський Движ / Re: Barn of Tricks, або Єрмачк...
Останній допис від Wednesday - Червень 09, 2026, 19:37

До речі, дружнє нагадування не зв"язуватись з псевдоволонтерськими потворами Єрмачки, тому що це несерйозні і непорядні люди.
Спочатку ви їм донуєте, часто великі суми, а потім вони вивалюють в паблік вашу приватну інформацію. Як вони це зробили з деталями мого особистого Пейпалу, які знали лише вони.
І як вони вивалили в паблік, скільки їм задонував Хорват, і насміхалися, що маленька сума. Ці деталі знали теж лише вони.
Ви задонуєте із свого Пейпала чи банківської картки, де буде ваше ім"я та прізвище. А потім ви напишете щось таке, що комусь з них може не сподобатись, і вони почнуть шарити вашу персональну інфу, рити на вас компромат, поширювати це на інших ресурсах і навіть погрожувати вбивством, як це зробив псевдоволонтер Хома Л. по відношенню до мене.
Це не люди і не волонтери, а непотріб. Ніколи не зв"язуйтесь з ними, донуйте лише тим, хто формально зареєстрований і хто не зловлений за руку на такій гидоті і, власне, нелегальній і незаконній діяльності.
Вчіться на сумному досвіді інших, не наступайте на власні граблі.
Reply

Messages In This Thread
і навіть погрожувати вбивством, як це зробив псевдоволонтер Хома Л. по відношенню до - by Miserable Cunt - 09-06-2026 23:12, 23:12

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)