11-06-2026 06:23, 06:23
(10-06-2026 23:28, 23:28)Entitled Bitch Wrote: Вільне Спілкування / Re: Подвійні Стандарти Форуму ...
Останній допис від Wednesday - Червень 10, 2026, 07:23
Що там, знову купу гоїв побанили, а ізраїльські боти скачуть і їм нічого?
Мене завжди дивував феномен, що люди дописують там, де їх не цінують і не поважають (особливо якщо тисячу раз картинно обіцяли цього не робити).
Наприклад, забанили на два місяці, а чувак чи чувіха зареєстрували новий нік і створюють контент аж гай шумить.![]()
Я ніколи цього не зрозумію як людина, у якої є гідність і можливість використовувати своє дане Богом право на свободу слова деінде.
Якби ж там ще були цікаві дописувачі, з ким хотілось би подискувати. Але ж там сірість, тупорилість і тотальний інтелектуальний морок ...
Це якийсь внутрішній мазохізм чи що це?
![]()
Ну крім тих, хто працює ботом, в такому випадку Єрмачка для них - це засіб виробництва типу плуга та коня в старі добрі часи.
1. МРААААААЗЬ!
2. Мене завжди дивував феномен, що люди дописують там, де їх не цінують і не поважають (особливо якщо тисячу раз картинно обіцяли цього не робити). (С) Глиномесовна
Это кто там пездит? inanna, proton, IvanG и еще купа ников, это так засранка которая вечно клялась и пердела что покидает ФУП навсегда и потом стабильно показывала своё жирное ебало, эта та которая не вылазит с ФУПа годами и рассказывает как он ей ненавистен потому что ее там все чмырят?
3. Наприклад, забанили на два місяці, а чувак чи чувіха зареєстрували новий нік і створюють контент аж гай шумить.
(С) Глиномесовна …Ну поперше.. «чувак чи чувиха» Педагог, лингвист, филолог… Луцький Педагогический имени Колхоза и Совхоза, подзаборный дешевый сленг, маленький словарный запас.. чувак чи чувиха бля
4. Сміявсі
5. Ее надо убить