09-12-2025 21:09, 21:09
(09-12-2025 15:14, 15:14)Старуха Wrote: Вільне Спілкування / Re: Carpe Diem. Seize the Day....Пиздонько, а ты не хотишь приехать в Украину и надихнути тут ?
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 04:06
Seize the day? Не знаю, як в кого, а в мене сurrent mood is mostly shit these days. Вчора поставили свою міні-ялинку, буквально силою волі змушувала себе прикрасити її (в основному м"які іграшки, бо кіт любить тусуватися там).
Настрою ніякого - почитаєш новини з України, вчергове офігієш від цієї масивної корупції, брехні, чорнухи ... І це я далеко від війни і від реальної біди, а що мають відчувати прості люди в Україні, які в цих обставинах щодня?
І навіть справа не у війні як такій ... в країні, яка так тяжко воює і платить таку ціну, практично відсутні лідери ... як вони можуть вести націю, як вони можуть надихати на щось, як давати людям надію? Сьогодні чомусь це зачепило мене особливо гостро.
І цей пост не про політику, а про мою емоційну реакцію на цю реальність. Я не знаю, що я можу зробити, крім як висловити свої співчуття і продовжувати казати те, що на інших ресурсах просто сказати не дадуть.
Я тебя лично отведу на Привоз и ты там сможешь надихнути наших девочек, шо каждый день торгуют мясо, рибу и хорошее сало з подчревком и много хорошей икры к Новому году.
Расскажешь им за рту чернуху- порнуху, шо тебе хочется , когда ти свою миниялинку засовуешь себе прикрашаєш , и я даже знаю, шо они тебе- пезде заботливой- ответят по твоей больной голове.
Ебанько, скажи, когда трамп на тебе висрался с вертолета, хорошо размазала по лицу своему крем- кал, чтоби рожа била краше? Рот открывала шИроко, шобы по « ногам текло и в рот попадало»?