БЕГЕМОТІВ НЕМА

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
в мене сurrent mood is mostly shit these days
(10-12-2025 08:55, 08:55)1000 чертей Wrote:
(10-12-2025 08:43, 08:43)Сарочка Wrote:
(09-12-2025 22:27, 22:27)Хуй Трампа в Горле Сары Wrote:
(09-12-2025 21:09, 21:09)Сарочка Wrote:
(09-12-2025 15:14, 15:14)Старуха Wrote: Вільне Спілкування / Re: Carpe Diem. Seize the Day....
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 04:06
Seize the day? Не знаю, як в кого, а в мене сurrent mood is mostly shit these days. Вчора поставили свою міні-ялинку, буквально силою волі змушувала себе прикрасити її (в основному м"які іграшки, бо кіт любить тусуватися там).

Настрою ніякого - почитаєш новини з України, вчергове офігієш від цієї масивної корупції, брехні, чорнухи ... І це я далеко від війни і від реальної біди, а що мають відчувати прості люди в Україні, які в цих обставинах щодня?

І навіть справа не у війні як такій ... в країні, яка так тяжко воює і платить таку ціну, практично відсутні лідери ... як вони можуть вести націю, як вони можуть надихати на щось, як давати людям надію? Сьогодні чомусь це зачепило мене особливо гостро.

І цей пост не про політику, а про мою емоційну реакцію на цю реальність. Я не знаю, що я можу зробити, крім як висловити свої співчуття і продовжувати казати те, що на інших ресурсах просто сказати не дадуть.
Пиздонько, а ты не хотишь приехать в Украину и надихнути тут ?
Я тебя лично отведу на Привоз и ты там сможешь надихнути наших девочек, шо каждый день торгуют мясо, рибу и хорошее сало з подчревком и много хорошей икры к Новому  году.
Расскажешь им за рту чернуху- порнуху, шо тебе хочется , когда ти свою миниялинку засовуешь себе прикрашаєш , и я даже знаю, шо они тебе- пезде заботливой- ответят по твоей больной голове.
Ебанько, скажи, когда трамп на тебе висрался с вертолета, хорошо размазала по лицу своему крем- кал, чтоби рожа била краше?  Рот открывала шИроко, шобы по « ногам текло и в рот попадало»?

Каг будто твоя судьба или твое мнение или даже твое выживание кого то ебет, старая жидовка.
Всю жизнь торговала своей вонючей пиздой, продавая ее русским, так воюй профура старая, на свои деньги.
Соси хуй Трампа и не отсвечивай блядища Angry
Ти диви, як Веню распидорасило.))
Истерика случилас )). СпокойнЕе, спокойнЕе,  Веня!
Я понимаю, что у тебя проблемы в семье , но зачем так явно экстраполировать на других свои проблемы?

Ты видела какая у него рагулиха дома?  Big Grin

Жена Ганса очень миловидна!
А тебе пиздец Бздарь. У меня дочка в СБУ.
Reply

[-]
Quick Reply

Image Verification
Please enter the text contained within the image into the text box below it. This process is used to prevent automated spam bots.
Image Verification
(case insensitive)

Messages In This Thread
RE: в мене сurrent mood is mostly shit these days - by Guest - 09-12-2025 15:28, 15:28
RE: в мене сurrent mood is mostly shit these days - by Политика страны - 09-12-2025 17:32, 17:32
RE: в мене сurrent mood is mostly shit these days - by Трамп - 09-12-2025 20:57, 20:57
RE: в мене сurrent mood is mostly shit these days - by Хуй Трампа в Горле Сары - 09-12-2025 22:27, 22:27
RE: в мене сurrent mood is mostly shit these days - by Вениамин маленький хуй - 10-12-2025 22:15, 22:15

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)