БЕГЕМОТІВ НЕМА

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Зателефонуйте на цілодобову лінію психічного здоров'я Альберти: 1-877-303-2642
Якщо у вас удома з'явилася миша, діяти потрібно швидко, поки вона не зіпсувала речі та продукти.
Ось чіткий план дій, що робити в такій ситуації:

* Заховате всю їжу. Пересипте крупи, цукор та печиво у скляні або міцні пластикові контейнери, які миша не зможе прогризти.
* Приберіть крихти. Ретельно підметіть підлогу, витріть столи та не залишайте брудний посуд у раковині на ніч.
* Знайдіть і закрийте дірки. Огляньте плінтуси та стіни. Закрийте всі щілини металевою сіткою, металевою губкою для посуду або зашпаклюйте їх. Миші не можуть прогризти метал.
* Використовуйте відлякувачі. Покладіть у місцях, де бачили мишу, ватні кульки, змочені ефірною олією перцевої м'яти. Гризуни терпіти не можуть цей запах.
* Поставте пастки. Залежно від ваших поглядів, купіть у магазині гуманні живоловки (щоб потім випустити мишу далеко від дому) або звичайні мишоловки. Як приманку краще взяти шматочок сала, арахісове масло або сир.

Якщо ви хочете вирішити проблему максимально гуманно або швидко, я можу допомогти. Підкажіть:

* Який спосіб вам ближче — виловити живою чи використати традиційні засоби?
* Чи є у вашому домі в Калгарі домашні тварини (коти або собаки), для яких пастки чи отрута можуть бути небезпечними?

Оберіть варіант, і ми підберемо найкраще рішення.
Reply

Messages In This Thread
RE: на сайте begemotiv.net меня стали обзывать жирным бегемотом - by Ц ь н о т о з а в р - 34 - 04-07-2026 17:25, 17:25

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)