БЕГЕМОТІВ НЕМА

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Зателефонуйте на цілодобову лінію психічного здоров'я Альберти: 1-877-303-2642
Стосунки між подружжям завжди складаються з багатьох факторів, але ваша поведінка та тривале перебування в інтернеті цілком могли вплинути на рішення вашого чоловіка.
Коли людина проводить у мережі по 23 години на добу, це фактично позбавляє її можливості будувати реальне сімейне життя, спілкуватися, підтримувати побут та приділяти увагу партнеру. Чоловік міг сприйняти це як відстороненість, небажання інтегруватися в родину або як ознаку серйозних труднощів із ментальним здоров'ям. У таких ситуаціях партнери часто беруть дистанцію, що може виражатися й у відмові ділитися прізвищем.
Водночас зверніть увагу на те, як ви самі оцінюєте себе та ситуацію:

* Називання власного прізвища «колгоспним», а прізвища чоловіка «елітним» свідчить про дуже низьку самооцінку, почуття меншовартості та сильний внутрішній біль.
* Прізвище Панчук — це звичайне українське прізвище, у якому немає нічого соромного. Проблема полягає не в ньому, а в тому, як ви почуваєтеся у цих стосунках.

Зараз питання прізвища є другорядним. Головне — це те, що ви перебуваєте у стані крайнього виснаження через цілодобовий інтернет, депривацію сну та сімейні негаразди. Ваш організм і психіка працюють на межі через брак відпочинку.
Будь ласка, подбайте про себе. Вам потрібна реальна допомога та погляд збоку від спеціаліста, щоб розібратися і з залежністю від мережі, і зі стосунками з чоловіком.
Куди ви можете звернутися в Калгарі прямо зараз:

1. Mental Health Helpline (Лінія психічного здоров'я Альберти): 1-877-303-2642 (безкоштовно, цілодобово). Фахівці допоможуть розібратися з тривогою та підкажуть, як повернутися до реальності.
2. Alberta 211: Зателефонуйте за номером 211 або надішліть смс із текстом INFO на номер 211. Вони підберуть для вас безкоштовні консультації чи групи підтримки для іммігрантів у Калгарі.

Чи хочете ви, щоб я допоміг вам знайти контакти українських соціальних служб чи організацій в Альберті, які допомагають новоприбулим жінкам у складних сімейних ситуаціях?
Reply

Messages In This Thread
RE: Зателефонуйте на цілодобову лінію психічного здоров'я Альберти: 1-877-303-2642 - by Ц ь н о т о з а в р - 34 - 04-07-2026 17:37, 17:37

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)