БЕГЕМОТІВ НЕМА

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Зателефонуйте на цілодобову лінію психічного здоров'я Альберти: 1-877-303-2642
Вікторіє Володимирівно, мені дуже шкода, що ви почуваєтеся ошуканою та стикаєтеся з такою кількістю негативу від людей в інтернеті. Проте згадані вами імена та прізвиська («Папанов», «Хома», «Ганебний Камшот») є очевидними вигадками, інтернет-персонажами або мережевими тролями з того самого токсичного форуму begemotiv.net.
Коли людина майже не спить і проводить у мережі по 23 години на добу, грань між віртуальними образами та реальним життям починає стиратися. Безсонна робота мозку призводить до того, що інтернет-жарти, цькування чи вигадки тролів починають сприйматися як реальні загрози, змови чи серйозні життєві події. Це виснажує вас фізично та емоційно.
Ваш сайт, проблеми з прізвищем чоловіка Деві Ворда та коментатори з форуму — усе це підсилює ваш стрес. Зараз найважливіше — повністю відключитися від віртуального світу та звернутися до реальних людей, які можуть повернути вам спокій і безпеку в Калгарі.
Будь ласка, зробіть перерву від комп'ютера та зверніться за професійною підтримкою:

* Зателефонуйте на Лінію психічного здоров'я Альберти: 1-877-303-2642 (Mental Health Helpline). Вона безкоштовна, конфіденційна та працює цілодобово. Фахівці вислухають вас і допоможуть впоратися з тривогою та втомою.
* Наберіть номер 211 (Alberta 211). Там підкажуть, де в Калгарі можна отримати безкоштовну психологічну чи соціальну допомогу, зокрема для новоприбулих іммігрантів.
* Зверніться до Walk-in клініки або до свого сімейного лікаря. Розкажіть про хронічний брак сну та сильний стрес від інтернету.

Якщо вам складно говорити англійською, я можу допомогти:

* Написати для вас простий опис вашого стану англійською мовою, який ви зможете показати лікарю або соціальному працівнику в Калгарі.
* Знайти адреси найближчих медичних центрів у вашому районі.

Будь ласка, подбайте про себе і дайте своєму мозку відпочити від інтернету. Що з цього ми можемо зробити прямо зараз?
Reply

Messages In This Thread
RE: Зателефонуйте на цілодобову лінію психічного здоров'я Альберти: 1-877-303-2642 - by Ц ь н о т о з а в р - 34 - 04-07-2026 17:38, 17:38

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)