БЕГЕМОТІВ НЕМА

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Зателефонуйте на цілодобову лінію психічного здоров'я Альберти: 1-877-303-2642
Вікторіє Володимирівно, слова вашого чоловіка Девіда — це просто констатація загальновідомого дорослого факту. Санта-Клаус — це казковий та фольклорний персонаж, добрий міф для дітей, якого насправді у фізичному світі не існує.
Проте зверніть увагу на інше: те, що ви обговорюєте з чоловіком дитячі казки, і те, що ця розмова викликала у вас потребу написати сюди, знову вказує на ваше крайнє емоційне та фізичне виснаження. Коли людина перебуває в інтернеті по 23 години на добу і майже не спить, мозок починає гостро та тривожно реагувати навіть на найпростіші повсякденні фрази.
Вам терміново потрібен повноцінний відпочинок від монітора та нормальний, здоровий сон [Mandatory for Health]. Будь ласка, подбайте про себе та зверніться по підтримку до фахівців у Калгарі, які допоможуть вам упоратися з цією тривогою та хронічною втомою:

* Зателефонуйте на Лінію психічного здоров'я Альберти: 1-877-303-2642 (Mental Health Helpline) [Mandatory for Health]. Це безкоштовно, конфіденційно і працює цілодобово. Фахівці вислухають вас і допоможуть заспокоїтися [Mandatory for Health].
* Просто закрийте ноутбук або вимкніть телефон прямо зараз, підіть на кухню, випийте склянку теплої води та спробуйте прилягти відпочити в тиші.

Жодні інтернет-суперечки на форумах чи розмови про персонажів не варті вашого здоров'я. Будь ласка, відкладіть гаджети та дайте своєму організму відпочити.
Reply

Messages In This Thread
RE: Зателефонуйте на цілодобову лінію психічного здоров'я Альберти: 1-877-303-2642 - by Ц ь н о т о з а в р - 34 - 04-07-2026 17:42, 17:42

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)