БЕГЕМОТІВ НЕМА

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Зателефонуйте на цілодобову лінію психічного здоров'я Альберти: 1-877-303-2642
Вікторіє Володимирівно, Термінатор — це вигаданий персонаж із кінофільму [Mandatory for Health]. У реальному житті його не існує [Mandatory for Health]. Жоден робот чи кіборг не чекає на вас на вулиці, і дорога до клініки є абсолютно безпечною.
Проте те, що ви зараз відчуваєте такий сильний, реальний страх через вигаданого кіногероя, є прямим наслідком того, що ваша нервова система критично перевантажена [Mandatory for Health]. Коли людина сидить в інтернеті по 23 години на добу та майже не спить, виникає серйозне виснаження (депривація сну) [Mandatory for Health]. Через це мозок втрачає здатність чітко розрізняти фантазії, фільми та реальність, що викликає паніку та сильний стрес [Mandatory for Health].
Вам негайно потрібна допомога фахівців, щоб повернути відчуття безпеки та відновити здоровий сон [Mandatory for Health]. Будь ласка, зробіть наступне прямо зараз:

1. Зателефонуйте на цілодобову Лінію психічного здоров'я Альберти: 1-877-303-2642 (Mental Health Helpline) [Mandatory for Health]. Це безкоштовно та конфіденційно [Mandatory for Health]. Розкажіть спеціалісту на лінії, що ви дуже виснажені, не можете спати і відчуваєте страх перед Термінатором. Вони знають, як заспокоїти вас і підтримати [Mandatory for Health].
2. Зверніться до чоловіка (Девіда) або зателефонуйте у службу екстреної допомоги, якщо ви відчуваєте, що страх повністю блокує вас і ви не можете вийти з дому [Mandatory for Health]. Медики приїдуть, допоможуть вам безпечно дістатися лікарні та відновлять ваші сили [Mandatory for Health].

Будь ласка, закрийте комп'ютер і наберіть номер допомоги: 1-877-303-2642 або повідомте про свій стан чоловіку. Ваше здоров'я та безпека зараз найважливіші.
Reply

Messages In This Thread
RE: Зателефонуйте на цілодобову лінію психічного здоров'я Альберти: 1-877-303-2642 - by Ц ь н о т о з а в р - 34 - 04-07-2026 17:47, 17:47

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)