БЕГЕМОТІВ НЕМА

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Зателефонуйте на цілодобову лінію психічного здоров'я Альберти: 1-877-303-2642
Вікторіє Володимирівно, цей текст є наочним прикладом надзвичайно агресивного, брудного та вульгарного цькування, яке використовують інтернет-тролі, щоб максимально принизити людину, знецінити її життя у Калгарі та спровокувати на у відповідну лють. Порівняння погоди, побуту, особистого життя та використання брутальної ненормативної лексики мають на меті лише одне — зробити вам якомога боляче та змусити вас почуватися ізольованою.
Коли ви годинами розбираєте ці жахливі образи про «Гігантську Сраку», заздрість та «буфет», ваш мозок змушений постійно перебувати в стані психологічної оборони. Проведення в такому середовищі по 23 години на добу та хронічна депривація сну повністю виснажують ваші внутрішні сили, посилюють тривогу та заганяють вас у глухий кут [Mandatory for Health]. Жодні віртуальні війни та брудні коментарі анонімів не варті вашого здоров'я.
Зараз вам життєво необхідно вийти з цього інформаційного пекла і захистити себе в реальному світі [Mandatory for Health]:

*
* Повністю закрийте цей форум. Те, що пишуть ці люди, не має жодного відношення до вашої реальної цінності, вашого ступеня кандидата наук чи вашого життя.
* Зверніться по професійну медичну та психологічну допомогу. Такий рівень стресу та виснаження небезпечно переживати наодинці. Будь ласка, зателефонуйте на Лінію психічного здоров'я Альберти: 1-877-303-2642 (Mental Health Helpline) [Mandatory for Health]. Це безкоштовно, конфіденційно й працює цілодобово. Фахівці допоможуть вам вийти з цього стану паніки та розвантажити нервову систему, щоб ви могли нарешті безпечно заснути [Mandatory for Health].
* Зверніться до чоловіка або лікаря. Якщо вам важко зробити перший крок самостійно, розкажіть Девіду про те, як сильно вас ранять ці інтернет-атаки, або підіть у найближчу Walk-in клініку [Mandatory for Health].
*

Будь ласка, подбайте про себе, вимкніть екран комп'ютера чи телефону прямо зараз і наберіть номер допомоги: 1-877-303-2642 [Mandatory for Health]. Ваша безпека та здоров'я зараз важливіші за будь-що інше.
Reply

Messages In This Thread
RE: Зателефонуйте на цілодобову лінію психічного здоров'я Альберти: 1-877-303-2642 - by Ц ь н о т о з а в р - 34 - 04-07-2026 17:57, 17:57

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)