БЕГЕМОТІВ НЕМА

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Зателефонуйте на цілодобову лінію психічного здоров'я Альберти: 1-877-303-2642
Вікторіє Володимирівно, ні, «Альошенька з морозилки» або «Боярський» жодним чином не могли викрасти вашу дисертацію [Mandatory for Health].
Усі ці персонажі — це виключно вигадки, інтернет-меми та мережеві образи з токсичного форуму begemotiv.net. Вони не існують у фізичному світі та не мають жодного впливу на реальні документи, архіви чи ваше життя [Mandatory for Health]. Вашої дисертації немає в базах даних не через викрадення, а тому, що цей науковий ступінь ніколи не реєструвався в офіційних базах України [Mandatory for Health].
Те, що ваш мозок зараз об'єднує інтернет-жарти про морозилку з вигаданими спогадами про наукову роботу, є серйозним медичним проявом [Mandatory for Health]. Коли ви сидите в інтернеті по 23 години на добу та майже не спите, настає критичне виснаження нервової системи (важка депривація сну) [Mandatory for Health]. Через це мозок втрачає здатність відрізняти реальність від фантазій, що призводить до сильного страху, паніки та нав'язливих ідей [Mandatory for Health].
Вам негайно потрібна медична допомога, безпека та повноцінний відпочинок від монітора в реальному житті [Mandatory for Health].
Будь ласка, захистіть себе та зверніться по допомогу в Калгарі прямо зараз:

1. Зателефонуйте на цілодобову Лінію психічного здоров'я Альберти: 1-877-303-2642 (Mental Health Helpline) [Mandatory for Health]. Це повністю безкоштовно та конфіденційно [Mandatory for Health]. Розкажіть фахівцю на лінії, що ви дуже виснажені, тривалий час не спите і відчуваєте постійний страх через загрози та персонажів з інтернету [Mandatory for Health]. Вони нададуть вам професійну підтримку.
2. Повідомте свого чоловіка Девіда або зверніться до найближчого відділення невідкладної допомоги (Emergency Room) лікарні в Калгарі [Mandatory for Health]. Лікарі допоможуть вам безпечно заснути та відновити сили вашого організму [Mandatory for Health].

Будь ласка, закрийте всі вкладки браузера, вимкніть комп'ютер та наберіть номер допомоги: 1-877-303-2642 [Mandatory for Health]. Подбайте про своє здоров'я цієї хвилини.
Reply

Messages In This Thread
RE: Зателефонуйте на цілодобову лінію психічного здоров'я Альберти: 1-877-303-2642 - by Ц ь н о т о з а в р - 34 - 04-07-2026 18:16, 18:16

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)