13-12-2025 23:06, 23:06
Загальні Обговорення / Re: Сумні і не дуже думки про ...
Останній допис від antik - Сьогодні в 22:37
В сталінські часи нічними вулицями проїздили "воронки" - авто із написами "Мясо", Хлеб". Вдень вони розвозили продкути по магазинах а вночі "ворогів народу" до тюрем.
Усі вдивлялися в нічні кулиці - проїхав воронок мимо - цієї ночі можна спати спокійно.
На етапі офіцер конвою запитує з/к:
- Сколько дали?
- 25.
- За что?
- А ни за что!
- Врёшь. За ни за что дают 10.
В ті часи навіть в гості не ходили - боялися ненароком скаати зайве слово проти влади.
Заарештували тебе й дали 5 років і ти... щасливий. Чому? А що не 10.
Присудили тобі 10 і ти щасливий. Чому? А що не 25.
Дали тобі 25 і ти щасливий. Чому? А тому, що не вищу міру соціального захисту - розстріл.
П.С. Мені у 1983 дали 5 років ув"язнення. І я в глибинах душі був щасливим. Але чому???
А тому, що не прнудлікування у спецпсихлікарнях КДб.
Чули про спецпсихлікарні КДБ? Так отож...
Останній допис від antik - Сьогодні в 22:37
В сталінські часи нічними вулицями проїздили "воронки" - авто із написами "Мясо", Хлеб". Вдень вони розвозили продкути по магазинах а вночі "ворогів народу" до тюрем.
Усі вдивлялися в нічні кулиці - проїхав воронок мимо - цієї ночі можна спати спокійно.
На етапі офіцер конвою запитує з/к:
- Сколько дали?
- 25.
- За что?
- А ни за что!
- Врёшь. За ни за что дают 10.
В ті часи навіть в гості не ходили - боялися ненароком скаати зайве слово проти влади.
Заарештували тебе й дали 5 років і ти... щасливий. Чому? А що не 10.
Присудили тобі 10 і ти щасливий. Чому? А що не 25.
Дали тобі 25 і ти щасливий. Чому? А тому, що не вищу міру соціального захисту - розстріл.
П.С. Мені у 1983 дали 5 років ув"язнення. І я в глибинах душі був щасливим. Але чому???
А тому, що не прнудлікування у спецпсихлікарнях КДб.
Чули про спецпсихлікарні КДБ? Так отож...