19-07-2026 19:32, 19:32
(19-07-2026 18:57, 18:57)Гость Wrote:(19-07-2026 18:56, 18:56)Guest Wrote: Плохие новости для вас, опарыши
Re: Все Про Наш Форум
Сьогодні в 18:29
На форумі здійснено деякі косметичні зміни:
1) Розділ "Розбірки, Баталії та Rubbernecker's Paradise" перенесено до рубрики "FUNHOUSE". Цей розділ був доступним тільки для зареєстрованих користувачів і таким і залишиться.
2) Тема "Флуд, Флейм, Офтопік та Інші Смаколики" перенесена до розділу "Розбірки, Баталії та Rubbernecker's Paradise" і таким чином теж буде доступна лише для зареєстрованих користувачів. Відверто кажучи, вона не дуже прикрашала форум і я несу за цевідповідальність, хоча останніми місяцями я не дописувала в ній часто. Її дуже полюбляли хейтери, адже для них бути згаданими там було чимось на кшалт визнання їх існування і їх perceived значущості. Те, що вони більше цієї теми не побачать - найкраще покарання для них. Що в свою чергу ще більше знижує мотивацію для мене дописувати в тій темі.
3) Розділ "Політичний Калейдоскоп від Qwerty (Архів)" був перенесений із рубрики "FUNHOUSE" до рубрики "ОСНОВНИЙ ФОРУМ". "FUNHOUSE" призначений для креативного самовираження учасників у різних формах, тоді як дописи користувача @qwerty були частиною політичного дискурсу. Враховуючи це, а також той факт, що пан @qwerty більше не бере участі у форумі, цей розділ доступний для зареєстрованих користувачів у якості архіву.
4) У майбутньому на форумі можливі додаткові зміни, але наразі це все.
Пиздец! Такой жидкий обсер выдать за Перемогу!
Это только в рагульской голове х-ноженек и Глиномесовны может быть такая хуйня

![[Image: xx.png]](https://ukrpatriots.com/forum/Themes/ProCurve/images/post/xx.png)