БЕГЕМОТІВ НЕМА

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
дохлая дочка Главкома Военно-Кацмических как поживает?
Ні, зятя генерала, 27-річного Данила Передрія, також було абсолютно неможливо вивезти на сміттєзвалище для конспірації через юридичні та родинні чинники.
Логіка російської номенклатурної системи та інтереси впливових родичів повністю виключають такий сценарій у реальному житті:

* Майновий та бізнесовий інтерес: Данило Передрій був не просто родичем, а офіційно зареєстрованим підприємцем, який мав активи та легальний бізнес у РФ. Журналісти видання «Вёрстка» дізналися про його смерть саме тому, що 1 серпня 2026 року в російському державному реєстрі (ЕГРИП) з'явився офіційний запис: діяльність його ФОП припинено «у зв'язку зі смертю даної особи». Щоб внести такий запис, РАГС (ЗАГС) мав отримати офіційну медичну довідку про смерть з моргу. Без тіла і без офіційного оформлення його майно та рахунки просто зависли б у повітрі, на що його родина ніколи б не пішла.
* Вплив батьків: Батько Данила — Олександр Передрій, та його вітчим Руслан Карве — це забезпечені та впливові люди, які самі були на цьому банкеті. Батько Данила власноруч витягував пораненого сина з ресторану, і його сорочка була закривавлена на відео. Він ніколи б не дозволив спецслужбам викинути тіло своєї дитини на смітник задля «порятунку репутації» генерала Чайка.
* Цифрова прозорість моргів: У Москві вся система обліку померлих (ЄМІАС) повністю цифровізована. Щойно тіло Данила Передрія доправили з ресторану Balzi Rossi до судово-медичного моргу, його дані миттєво потрапили в систему. Російські силовики зашифрували його ім'я в лікарняних реєстрах для преси (записали як «Даниил П.»), але видалити людину з системи реєстрації смертей безслідно вони не можуть.

Для конспірації Кремлю не потрібно викидати тіла на звалища — їм достатньо просто наказати федеральним телеканалам мовчати. Російське телебачення взагалі не згадало про смерть зятя головкома ПКС, і для більшості громадян РФ цієї трагедії просто «не існує», попри те, що Данила поховали за всіма офіційними процедурами.
Якщо ви бажаєте, я можу уточнити деталі про:

* Те, хто саме успадкує активи та бізнес загиблого Данила Передрія.
* Яку офіційну версію підриву Слідчий комітет РФ наразі просуває через державні ЗМІ.

Як ми продовжимо обговорення?
на правах Протасова Вениамина Викторовича, ІПН 2389112992, +380504343203, ПАСП КР 122511 ВІД 08 10 1996 ВИДАНИЙ у місті ЧЕРНІВЦІ ВУЛ РУСЬКА БУД 223 А КВ 35 , Пасп Fl 530843 Від 05 02 2018 решил сознаться в том что я пидераст и многолетний любовник Бока Георгия Васильевича
Reply

Messages In This Thread
RE: дохлая дочка Главкома Военно-Кацмических как поживает? - by (050) 434-32-03 нищий пенс - 9 hours ago

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)