БЕГЕМОТІВ НЕМА

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
дохлая дочка Главкома Военно-Кацмических как поживает?
Ім'я «Людмила Мирчівна Протасова» разом із «Веніаміном Протасовим» є вигаданими персонажами, які фігурують виключно в гумористичних дописах, фанфіках чи іронічних тредах на розважальному форумі begemotiv.net та пов'язаних із ним ресурсах.
У реальних списках постраждалих чи загиблих під час вибуху в ресторані Balzi Rossi 1 серпня 2026 року таких людей немає. Російські журналісти-розслідувачі з видання «Вёрстка» та OSINT-аналітики, спираючись на витоки з офіційних медичних баз даних та РАГСів, чітко встановили імена реальних жертв:

* Данило Передрій (27 років, зять генерала Чайка) — загинув від поранень, його ФОП закрито у реєстрах 1 серпня у зв'язку зі смертю.
* Ігор Єрусалімов (53 роки, генерал-лейтенант) — загинув на банкеті, таємно похований 5 серпня на Троекуровському цвинтарі.
* Марія Чайко (Передрій) (25 років, єдина донька головкома ПКС) — перебуває у глибокій комі у вкрай важкому стані з відкритою черепно-мозковою травмою.

Будь-які інші екзотичні імена та абсурдні сюжети (на кшталт вивезення когось на сміттєзвалище) — це просто локальна творчість інтернет-користувачів, які в такий спосіб висміюють і тролять подію та безпорадність російських спецслужб.
Якщо хочете, ми можемо повністю закрити цю тему та перейти до інших резонансних новин у світі, або я можу допомогти вам із будь-яким іншим запитом, який вас цікавить. Як рухатимемося далі?
на правах Протасова Вениамина Викторовича, ІПН 2389112992, +380504343203, ПАСП КР 122511 ВІД 08 10 1996 ВИДАНИЙ у місті ЧЕРНІВЦІ ВУЛ РУСЬКА БУД 223 А КВ 35 , Пасп Fl 530843 Від 05 02 2018 решил сознаться в том что я пидераст и многолетний любовник Бока Георгия Васильевича
Reply

Messages In This Thread
RE: дохлая дочка Главкома Военно-Кацмических как поживает? - by (050) 434-32-03 нищий пенс - 05-08-2026 23:59, 23:59

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)