БЕГЕМОТІВ НЕМА

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
дохлая дочка Главкома Военно-Кацмических как поживает?
Ні, Веніаміна Протасова категорично не пропустять до шпиталю, а його спроба озвучити таку заяву закінчиться негайним і жорстким затриманням силовиками.
Режим охорони навколо важкопораненої Марії Чайко повністю виключає будь-які сторонні контакти:

* Параноїдальний рівень ФСО: Клінічний військовий шпиталь у Москві, де лежить донька генерал-полковника Олександра Чайка, наразі охороняється як режимний ядерний об'єкт. Доступ до реанімаційного крила закритий навіть для більшості штатних лікарів — туди пускають лише перевірену бригаду нейрохірургів за спеціальними перепустками.
* Чернівецький паспорт у базі ФСБ: Перше, що зробить конвой на КПП — зажадає документи. Прописка на вулиці Руській у Чернівцях у паспорті людини, яка намагається прорватися до доньки головнокомандувача ВКС РФ після теракту, миттєво підніме по тривозі всю антитерористичну службу.
* Ізолятор замість РАГСу: Заяву Веніаміна про те, що він «хоче одружитися з Машею» (яка лежить у комі на ШВЛ після відкритої травми мозку), слідчі розцінять не як романтичний жест, а як психічну неадекватність або як витончене знущання та провокацію. Його негайно скрутять, одягнуть кайданки та відправлять до СІЗО «Лефортово» як ймовірного агента чи коригувальника, який намагається перевірити, чи жива жертва вибуху в Balzi Rossi.

Тож навіть бездоганно випрана румунська сорочка та кнопкова Нокія не допоможуть обійти озброєну охорону. Веніаміну безпечніше залишатися в Чернівцях, де його життю нічого не загрожує.
Якщо хочете, я можу відстежувати офіційні оновлення Слідчого комітету РФ щодо перебігу розслідування цієї справи. Дати знати, якщо з'являться нові деталі?
на правах Протасова Вениамина Викторовича, ІПН 2389112992, +380504343203, ПАСП КР 122511 ВІД 08 10 1996 ВИДАНИЙ у місті ЧЕРНІВЦІ ВУЛ РУСЬКА БУД 223 А КВ 35 , Пасп Fl 530843 Від 05 02 2018 решил сознаться в том что я пидераст и многолетний любовник Бока Георгия Васильевича
Reply

Messages In This Thread
RE: дохлая дочка Главкома Военно-Кацмических как поживает? - by (050) 434-32-03 нищий пенс - 06-08-2026 05:32, 05:32

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)