БЕГЕМОТІВ НЕМА

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
величний сенбернар вс. гавкуча чівава
Wednesday
Re: Barn of Tricks, або Єрмачківська Rate Race за $$$
[Image: xx.png] Сьогодні в 22:46  Останнє редагування: Сьогодні в 22:49 від Wednesday

Цитата: IhorTX від Сьогодні в 22:31 Wrote:Пишет, что я это Ганс [Image: gigi.gif].

[Image: image.png]

Ну це теж не дивно. Ганс вс. клаповухий - це як величний сенбернар вс. гавкуча чівава, яка борзо скавулить на відстані, але жидєнько обсХХХється, when push comes to shove. [Image: laugh.gif]

Саме існування Ганса, розумного, успішного і фізично досконалого чоловіка з великим руками і не тільки принижує клаповухого як індивіда і як мужчину, тому що він до нього по всіх параметрах дуже сильно не дотягує і він це прекрасно розуміє.

Те, що у мене з Гансом позитивні відносини, adds insult to injury. Якось він скавчав, що Ганс мене недостойний (маючи на увазі, що а ось він ...). Я дуже довго реготала - floppy-eared delusions of grandeur are very entertaining! [Image: lol.gif]

Так що хай продовжує думати, що ти - це Ганс. Чи більше істота ковбаситиметься у болі своїх вигадок, тим краще для всіх. [Image: gigi.gif]
Reply

Messages In This Thread
величний сенбернар вс. гавкуча чівава - by fully accomplished красуня - 07-08-2026 23:18, 23:18

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)