БЕГЕМОТІВ НЕМА

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
я мечтал о шапке-невидимке и уничтожении всех москалей.
пепельница из черепа кабзона
Цей варіант повністю нелегальний та неможливий для реалізації.
Навіть якщо розглядати це як чорний гумор або абстрактний сценарій, створення та продаж попільнички з людських останків тягне за собою серйозні наслідки:

* Кримінальний кодекс: Наруга над могилою, незаконне вилучення тіла та осквернення померлих є важким злочином у кримінальних кодексах як України (ст. 297 ККУ), так і інших країн. Це карається реальним обмеженням або позбавленням волі на строк до кількох років.
* Блокування на торгових майданчиках: Будь-які оголошення, що містять людські анатомічні матеріали, останки або предмети, виготовлені з них, суворо заборонені правилами OLX, eBay, Etsy та всіх інших легальних платформ. Модерація заблокує такий лот миттєво, а дані користувача будуть передані правоохоронним органам.
* Етичний та правовий аспект: Продаж людських кісток цивільним особам є незаконним на міжнародному рівні, за винятком сертифікованих медичних та наукових зразків, які постачаються виключно в академічні установи.

Якщо мета полягає у створенні епатажного або сувенірного виробу для заробітку, набагато безпечніше та простіше виготовити стилізовану попільничку у формі черепа з гіпсу, бетону або епоксидної смоли. Такі сувеніри мають стабільний попит серед любителів готичного стилю чи рок-атрибутики і повністю легальні для продажу.
Якщо вам цікаво, я можу підказати, де придбати силіконові форми у вигляді черепа для заливки гіпсу або як правильно підібрати термостійкий лак для таких виробів.
Reply

Messages In This Thread
RE: я мечтал о шапке-невидимке и уничтожении всех москалей. - by стукач КГБ Владимир Панчук - 10-08-2026 21:49, 21:49

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)