24-08-2026 20:23, 20:23
Волонтерський Движ / Re: Barn of Tricks, або Єрмачк...
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 18:38
Така поведінка дуже типова для грифтуючої псевдоволонтерської звірини.
Нагадую, всі троє РОКАМИ займаються булінгом та кримінальним харасментом.
Натіві - чорнорота бабища, постійно ображає інших, любить смоктати у козинської свинособаки, але посміла назвати сепарами бійців ЗСУ. Планувала вбивство неугодних через їх підрив за те, що висвітлювали те, що вона волонтерить, не виконуючи вимоги українського законодавства.
Хома Л. - психічно хворий виродок, що ненавидить все живе, який знущається над тваринами і вбиває їх, який закликав інших до самогубства, і який погрожував фізичними покараннями та вбивством цілому ряду осіб. Який брав у донорів тисячі доларів, а зараз поширює про них вигадки і бридкі наклепи.
Бандерівець - спитий дегенерат, який багато раз погрожував іншим вбивством і бажав смерті їм та членам їх родин.
Як я зазначила на прикладі кабсогейту, двоє останніх будуть до піни на губах захищати свою бандершу, навіть чудово усвідомлюючи, що і вона, і вони - неправі. Тому що порядні люди завжди стоять на стороні правди, але ці покидьки не мають ніяких моральних принципів, крім як за будь-яку ціну врятувати свою шкуру.
Тому така їх поведінка по відношенню до бійця ЗСУ Піваса була б цілком нормальною для того кодла - бо це їх типовий modus operandi.
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 18:38
Цитата: Wednesday від Сьогодні в 18:31 Wrote:https://forum.pravda.com.ua/index.php?to...sg28719289
Так назви ті ніки, щоб люди знали, хто ці безсовісні мразі, які називали бійця ЗСУ, що кров пролив, сєпаром.![]()
Хоча одна уже намалювалась і я знаю, чому ця с**ка накинулась на нього. Напевно, задавав незручні питання про її волонтерство.![]()
https://forum.pravda.com.ua/index.php?to...sg28719249
Отже, список тих, хто харасив бійця ЗСУ Єгора Б. (відомого як pastor68 і Півас на Єрмачці):
1) nativi
2) Бандер1вець (він пише на тій помийці і рве дупу за натіві)
3) Хома Л. (не знаю, чи він пише на тій помийці, але якщо пише, то теж рве дупу за натіві - у них кругова порука. Ми це спостерігали під час Кабсогейту, де ця с**ка виступала фронтменшою для грифту, а ці дві мразі її захищали, імпліцитно захищаючи сам грифт).
Чекаємо додаткових імен потвор, які оббріхували бійця ЗСУ, а тепер плачуть крокодилячими сльозами.
Така поведінка дуже типова для грифтуючої псевдоволонтерської звірини.
Нагадую, всі троє РОКАМИ займаються булінгом та кримінальним харасментом.
Натіві - чорнорота бабища, постійно ображає інших, любить смоктати у козинської свинособаки, але посміла назвати сепарами бійців ЗСУ. Планувала вбивство неугодних через їх підрив за те, що висвітлювали те, що вона волонтерить, не виконуючи вимоги українського законодавства.
Хома Л. - психічно хворий виродок, що ненавидить все живе, який знущається над тваринами і вбиває їх, який закликав інших до самогубства, і який погрожував фізичними покараннями та вбивством цілому ряду осіб. Який брав у донорів тисячі доларів, а зараз поширює про них вигадки і бридкі наклепи.
Бандерівець - спитий дегенерат, який багато раз погрожував іншим вбивством і бажав смерті їм та членам їх родин.
Як я зазначила на прикладі кабсогейту, двоє останніх будуть до піни на губах захищати свою бандершу, навіть чудово усвідомлюючи, що і вона, і вони - неправі. Тому що порядні люди завжди стоять на стороні правди, але ці покидьки не мають ніяких моральних принципів, крім як за будь-яку ціну врятувати свою шкуру.
Тому така їх поведінка по відношенню до бійця ЗСУ Піваса була б цілком нормальною для того кодла - бо це їх типовий modus operandi.

![[Image: ukTfiL8.png]](https://i.imgur.com/ukTfiL8.png)