22-12-2025 23:20, 23:20
Життєвими Шляхами Antika / Re: Обговорення творчого дороб...
Останній допис від One more thing - Сьогодні в 23:19
Наразі ні, але диплом з відзнакою, але кому це зараз потрібно
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 23:16
Головне - почати і потім робити це регулярно. Ось як я із своїми музичними треками, rain or shine, а щоп"ятниці - нагора, так потихеньку вже більше тисячі наклепала.
А Ви часом не кандидат технічних наук? Чимось знайомим повіяло ...
Останній допис від One more thing - Сьогодні в 23:05
Останній допис від One more thing - Сьогодні в 23:19
Наразі ні, але диплом з відзнакою, але кому це зараз потрібно
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 23:16
Цитата: One more thing від Сьогодні в 23:05 Wrote:Усе життя збирав влучні цитати, що траплялися під час читання, ось і були думки кожну відкоментити, свого роду щось накшталт "Великі та Я". На цей формат натрапив коли дізнався що Джордж Мартін, автор Гри Престолів якось доручив написати рибу офіційному авторизованому літературному негрові, а сам планував бути присутнім лише в примітках до кожної сторінки за потреби, але щось пішло нетак і примітки Мартіна за обʼємом стали перевищувати оригінальні дописи літературного негра, десь так. Отже сподівався поексперементувати у такому жанрі, психологи кажуть що це один з способів долати кляту прокрастинацію
Головне - почати і потім робити це регулярно. Ось як я із своїми музичними треками, rain or shine, а щоп"ятниці - нагора, так потихеньку вже більше тисячі наклепала.
А Ви часом не кандидат технічних наук? Чимось знайомим повіяло ...
Останній допис від One more thing - Сьогодні в 23:05
Цитата: Wednesday від Сьогодні в 22:57 Wrote:А про що була б Ваша книга?Усе життя збирав влучні цитати, що траплялися під час читання, ось і були думки кожну відкоментити, свого роду щось накшталт "Великі та Я". На цей формат натрапив коли дізнався що Джордж Мартін, автор Гри Престолів якось доручив написати рибу офіційному авторизованому літературному негрові, а сам планував бути присутнім лише в примітках до кожної сторінки за потреби, але щось пішло нетак і примітки Мартіна за обʼємом стали перевищувати оригінальні дописи літературного негра, десь так. Отже сподівався поексперементувати у такому жанрі, психологи кажуть що це один з способів долати кляту прокрастинацію
До речі, в мене теж був задум написати. Але зараз щось не тягне.