БЕГЕМОТІВ НЕМА

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
пан @авіатор, я намагаюсь уникати згадування істоти
Re: Флуд, Флейм, Офтопік та Інші Смаколики
[Image: xx.png]Сьогодні в 22:04Останнє редагування: Сьогодні в 22:06 від Wednesday

Цитата: авіатор від Сьогодні в 16:04 Wrote:Фіма Ліпєцкій?
пан @авіатор, я намагаюсь уникати згадування істоти на цьому ресурсі. Частково тому що він мені нецікавий, а частково з міркувань милосердя, адже я все-таки християнка, а християни повинні проявляти співчуття до сірих та убогих. [Image: rotate.gif]
Мені навіть страшно уявити, в які емоційні глибини кинула нещасного Ваша поява тут і тим більше критичні слова в його адресу.
Він і без Вас кожного дня мішає мене з лайном уже 5 років (саме в приблизно цей час в грудні 2020 року воно до мене вчепилось, як реп"ях, і до цього часу не може відлипнути), пише різний бруд, наклепи, негідні дорослої людини вигадки. [Image: smilie2.gif]
А Ви для нього - як червона ганчірка для бика. Він з якихось лише йому відомих міркувань страшно мене до Вас ревнує. Вигадує різні збочені фантазії, бреше, ніби я плачу Вам гроші, інсинує повний треш. Це дуже сумно насправді і не тільки тому, що все це не відповідає дійсності, а що ніби доросла і розумна людина здатна опуститися до такого (і він реально в це вірить). [Image: smilie10.gif]
Мені деякий час було дивно, чому він і деякі інші так реагують на Вас. А потім мені стало зрозуміло, що одної Вашої зовнішності - цілком досить, враховуючи, як виглядають вони. [Image: laugh.gif]
Щодо істоти, мені його місцями просто шкода, хоч він цього і не заслуговує, бо ніхто ніколи в моєму житті не зробив мені стільки зла, як він. Але я пам"ятаю, що він батько і що йому ще треба поставити на ноги його дітей.
Тому I will not engage i просто з усіх сил намагаюсь його ігнорувати, як і решту тої шобли.
Reply

Messages In This Thread
пан @авіатор, я намагаюсь уникати згадування істоти - by fully accomplished красуня - 30-12-2025 00:17, 00:17

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)