БЕГЕМОТІВ НЕМА

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Бабка учуяла запах сперми (С).
Вільне Спілкування / Re: Подвійні Стандарти Форуму ...
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 16:09
https://forum.pravda.com.ua/index.php?to...sg28627695
Цитата Wrote:це ж не я цікавлюся чому на ФУП мовчанка.
мені-то все зрозуміло. Чому мертвотна тиша в цьому паноптикумі.

Що, в нього Єрмачка уже паноптикум? А чьто случілось? Сходи в спальню серед ночі, розважся, ти зробив це разом.

А я ще коли попереджала:

https://forum.pravda.com.ua/index.php?to...sg27978292
Цитата Wrote:А дехто СПЕЦІАЛЬНО розводить флейм і булінг, щоб люди не концентрувалися на обговоренні важливих питань, ще й поширює відверто ворожі та дезінформаційні наративи.

Про це вам говориться вже третій рік, але ви ж не чуєте.

Як казав тут один ухилянт із Львова, "так, він кацап, але це НАШ кацап".

Так ось - кацап - завжди кацап, а якщо він ваш, значить, ви не українці [Image: smilie9.gif] .
Загальні Обговорення / Re: Дослідження ментальності в...
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 16:02
Цитата: antik від Сьогодні в 13:31 Wrote:Перед спецоперацією в Венесуелі розвідники США дослідили настрої венесуельських офіцерів про їхні дії в разі десанту та захоплення їхнього керманича. Спротиву не буде - було результатом от і...  [Image: smilie1.gif]
А якщо би штатівські розвідники дослідили настрої наших військових та простих громадян стосовно подібної спецопереції з захопленням у полон нашого керманича?
Яким би був результат?  [Image: smilie7.gif]

А я ось думаю (в світлі обговорень про 51 штат і заклики українців до Трампа захопити Зебіла), який би був результат, якби кацапи запропонували мільйон на носа великим украм, як Трамп нібито планує запропонувати гренландцям.

Думаю, мільйони взяли б нє глядя, а ще мільйони як мінімум би крєпко прізадумалісь.
Reply

Messages In This Thread
RE: Бабка учуяла запах сперми (С). - by Нищий Пенс Вениамин Протасов - 13-01-2026 21:29, 21:29

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)