БЕГЕМОТІВ НЕМА

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Роттенкантовна опять заскриншотела наш Бложек ((((((((
Вільне Спілкування / Re: Флуд, Флейм, Офтопік та Ін...
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 23:09
Цитата: Wednesday від Сьогодні в 21:04 Wrote:[Image: dWelbEW.png]

Це ж наскільки треба мати паршиве статеве життя в реалі, щоб розуміти кожну метафору настільки буквально. 

Get some long overdue professional help, you sick deranged degenerate!  [Image: smiley14.gif]

Цитата Wrote:Єсть кстаті ідєя... The Human Centipede кєно такоє било.... Вот....

Та вже вийди ти нарешті з того proverbial closet і не муч ні себе, ні свою нещасну дружину. [Image: facepalm.gif]

І вони ще хочуть, щоб я бігала за оцим  [Image: smilie10.gif] ... Вибачте, але gaydar давно кричить - beep, beep, BEEP!

Not that there is anything wrong with that ©. Just sayin' is all. [Image: give_rose.gif]
Вільне Спілкування / Re: Флуд, Флейм, Офтопік та Ін...
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 22:58
О, і про всяк випадок заскрінимо, коли я останній раз логінилася на Єрмачку. Адже cum-gobbling тузувальники будуть волати, ніби я на них настукала. [Image: Sho_za.gif]

[Image: tQff3MC.png]

Та ще заради цієї швалі робити зусилля, уводити пароль, пальчика піднімати. [Image: facepalm.gif]  На них настукають і без мене. [Image: smiley24.gif]

Адже більшості єрмачківців давно набридло, що купка психічно хворих зажертих ухилянтів мажорів не має чим зайнятися під час кривавої війни і заливає їх ресурс лайном. [Image: smilie9.gif]
Reply

Messages In This Thread
RE: Роттенкантовна опять заскриншотела наш Бложек (((((((( - by Таким Ипалом Медку Бы Хряпнуть - 19-01-2026 00:30, 00:30

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)