БЕГЕМОТІВ НЕМА

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
витрачає грошi Бабки Нотахи на Грок та інші прибамбаси для своїх відосів про Бегімота
Вільне Спілкування / Re: Флуд, Флейм, Офтопік та Ін...
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 03:54
Приємно бачити, як ниці, безпринципні, невдячні люди отримують своє. Бабка Нотаха роками відсмоктувала Камшоту і, щоб догодити йому, навалювала на тих, кто колись щедро їй донував.

Пройшли роки і що, це їй чимось допомогло? Тепер вона змушена плазувати, спамити, вимолювати кожну копійку. Впала настільки низько , що випрошує вже особисто для себе, порушуючи закон.

У той час як той, кого вона так плекала, так облизувала, так прославляла, витрачає омріяні нею зелені на Грок та інші прибамбаси для своїх дурних відосів. А бабці Нотасі - в"ялий ХХХ через товсте ХХХ! [Image: rotate.gif]

Також схоже, що "її мальчік", за якого вона була готова горло перегризти будь-кому з найменшим словом конструктивної критики, теж відмовився башляти із власної кишені на її балет та манікюри. Тому нахабна кацапура метнулася розводити інших.  [Image: bluet.gif]

Good luck with that, old catfucker bitch! [Image: smiley14.gif]
Reply
Волонтерський Движ / Re: Barn of Tricks, або Єрмачк...
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 03:30
І знову бабка заспамила Єрмачку ... Ну скільки ж можна уже? 

[Image: 4umFlY2.png]
Волонтерський Движ / Re: Какати Фіалками і Люрити в...
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 03:28
Запам"ятайте раз і назавжди:

Волонтерство не передбачає ніяких компенсацій за "волонтерську діяльність" в принципі!!

Не будьте лохами, не дозволяйте неетичним волонтерам маніпулювати вашим доброчинним серцем і поважайте себе і закони України!
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 03:27
Також нагадуємо, що бабка Нотаха "допомагає Фішеру" (у якого є той самий секретний фонд) ще з 2016 року і можете собі уявити, скільки вона за цей час "заробила", враховуючи її ж власне визнання, що "волонтерство - це спосіб заробітку" (а її за язик ніхто не тягнув):

[Image: vbscIwm.png]

І у неї є гроші і на манікюри, і на бухло, і навіть на - шок - заняття балетом! [Image: smilie10.gif]

https://forum.pravda.com.ua/index.php?to...sg28528467
[Image: aCfxfG0.png]
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 03:12
Таким чином, всі, хто бере у цьому участь, порушують українське законодавство, бо підтримують незаконне вимагання коштів, якби би це не позиціонувалося у плані "добровільності".

Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 03:10
Але навіть і не це головне. Головне - що вимога компенсувати їй особисто за те, що вона нібито волонтерить, Є НЕЗАКОННОЮ!

[Image: WqhVJwI.png]

[Image: JycKTo8.png]
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 03:04
По-перше, говорила, ще і як говорила про свої вимоги компенсації - давно люди цю безсоромну потвору за руку зловили!

По-друге, що, збори такі жалюгідні, що компенсації у 20 відсотків чи більше із секретного фонду (про який вони мовчать як риби, але який є - адже через нього вони увозили всі ці траки, за їх же словами) більше недостатньо?

По-третє, чому чужий ресурс використовується для зборів коштів на персональні потреби? А якщо так почне робити кожен, у що тоді перетвориться Єрмачка?

По-четверте, а чому їй хтось повинен донувати? Волонтерство не передбачає ніякої компенсації від слова ВЗАГАЛІ. Якщо тобі тяжко цим займатися, то й не займайся, тобі ніхто ножа до горла не тільки не приставляє, але ніколи тебе про це не просив.

Уп"яте, у мільйонів людей теж низькі заробітки і проблеми із здоров"ям, але вони не циганять гроші у інших, а вирішують свої проблеми самостійно.

Тьху! Тьху! Тьху! Яка ж все-таки гидота ця ваша заливна риба бабка Нотаха! Яка цинічна, суто кацапська нахаба, жерсть!
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 02:55
Я коли це побачила, то аж офігіла від такої безцеремонності і нахабства!  

Волонтерка, яка би мала працювати абсолютно безоплатно, прямим текстом вимагає грошей від інших за те, що волонтерить! Навіть надала особисту картку для цього, де безцеремонно гвандить, що ці гроші - нібито "подяка" за те, що вона волонтерить! 

[Image: STo7vFf.png]
https://next.privat24.ua/send/i7kv2

Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 02:55
Наш форум - це форум патріотів. А патріоти не будуть мовчати, якщо бачать кричуще порушення українського законодавства і неетичність та аморальність тих, хто мав би служити прикладом чесності, принциповості та відданості своєму народу, особливо під час кривавої війни.

Вчергове почитавши українське законодавство, я вирішила, що ось це заслуговує окремої теми.

https://forum.pravda.com.ua/index.php?to...sg19032374
[Image: c9B6mb2.png]

https://forum.pravda.com.ua/index.php?to...sg28644747
[Image: zqmFrVZ.png]
Вільне Спілкування / Re: Carpe Diem. Seize the Day....
Останній допис від Wednesday - Лютий 08, 2026, 22:14
В нашому місті вже другий тиждень відлиги. Черговий скачок в сторону тепла сьогодні - і yours truly прокинулась із мігренню. Вгасила пігулку (!) триптану і голова вже не болить, але почуваюсь як великий шматок вати. [Image: facepalm1.gif]

А було ж на сьогодні планів громадьйо ... Тепер доведеться переосмислити недільну адженду.
Reply
Ох Толстой не дают покоя видосики  Big Grin
Reply
так вона начебто гидує їх дивитися ?!
Reply
(09-02-2026 08:54, 08:54)Гость Wrote: так вона начебто гидує їх дивитися ?!

Ждёт каждой новой серии, а её там всё меньше, меньше, меньше..
Reply
(09-02-2026 08:55, 08:55)1000 чертей Wrote:
(09-02-2026 08:54, 08:54)Гость Wrote: так вона начебто гидує їх дивитися ?!

Ждёт каждой новой серии, а её там всё меньше, меньше, меньше..

А она их видела, ебанутый?
Ржет что ты на хуйню бабки тратишь
А Нотахе хуй задонатил.
Хотя ты в этом прав конечно.
Reply
(09-02-2026 11:13, 11:13)Джура Wrote:
(09-02-2026 08:50, 08:50)1000 чертей Wrote: Ох Толстой не дают покоя видосики  Big Grin

Вениаминд вчера с таким же залетал.
Вениаминд фчера нудил, нудил. Фсё тоже самое нудил мну, как на крайних "алешеньках". Надоел, недоеный.

Ты ж пиздела что это был не Вениамин.
Кстати зачем ты посносила темы и сообщения?
Боишься что кто то узнает, что ты работала на СергеяМГ в его студии
И тебя вычислят?

Quote:А как не дайот Кукусену покоя балетная студия, могу толька представить

Да ржут со старой жирной коровы, фотки в инстаграме Фомкиной есть.
Какой нахуй балет, жрать меньше надо.
Reply
(09-02-2026 11:37, 11:37)Да ты че Wrote: Да ржут со старой жирной коровы, фотки в инстаграме Фомкиной есть.

[Image: Xq4xtr5.png]

(09-02-2026 11:37, 11:37)Да ты че Wrote:
Quote:А как не дайот Кукусену покоя балетная студия, могу толька представить

Да ржут со старой жирной коровы, фотки в инстаграме Фомкиной есть.
Reply
(09-02-2026 11:40, 11:40)Га га га Wrote: [quote pid="12249" dateline="1770626277"]
Quote:Да ржут со старой жирной коровы, фотки в инстаграме Фомкиной есть.

[/quote]

[Image: image.png]
Reply
ну, вполне неплохо сохранилась. достойно.

подпись: эйджист Штрауб
Reply
(09-02-2026 11:47, 11:47)Джура Wrote: "что это был не Вениамин." -  я фсех вас называю Вениаминдами, так проще.
Вениаминд енто у ребят давно собирательный образ персонажа, даже если под него косит Кукусег или, например, я (щас не практикую)

"Кстати зачем ты посносила темы и сообщения?" - проста так. Когда мне надоедает унд скучна - сношу. Такое у мну регулярна, и не только в контексте Вениаминда, папрашу отметить.

"что ты работала на СергеяМГ в его студии" - может работала, может нит. Неважна. Но глаффное, шта я не Франси, енто 100%.

И ваапще не нудите гражданин, повторяетесь слово в слово как на крайних помоечках. У мну память девичье, не сразу вспоминаю те диалоги. Но потом вспоминаю и рукка так и тянеццо удалить. Патамушта нудятино це ж було вже.

но этот Вениамин, сука, особенно занудный…
«ну вы тоже хороши: я не Ипполит.  я не Ипполит. мне что было рассказать коллегам вашу историю про Баню?» (с)
серёньки, бегимоты и вениамины немного переоценивают свою незаменимость для ребят (и девчат). 
ребята за четверть века = неоднократно производили кардинальную замену мяча, и ничего страшного не происходило.  в лучшие времена даже башкой овцееба Давида-Зятя играли… когда у вениамина и бегимотивны ещё тока голубинная почта была вместо интернета… и ничуть не грустили…
а Боярскей, даже башку Наследного Прынца по слухам набуцывал… отбрасывая шутки  про "ослоеблю"…  (благо, он там 247-й в очереди на трон, поэтому Всевышнего Тех Мест не сильно прогневали)…
а Штрауб в 1998-м ваще набивал башкой будущего Депутата Госдуры Вассермана. 
знать бы заранее, надо было выкинуть гавноеда в окно (такой шанс был.  но не было продумано заметание следов и веской причины, которую понял бы народ, ещё небыло)
Reply
А ребята помнят ветку на помойке про "подложить цыганочку" помыть её и всё- остальное?
Reply
(09-02-2026 11:50, 11:50)Guest Wrote: ну, вполне неплохо сохранилась.  достойно. 

Стройная, красивая, прекрасно выглядящая для своего возраста жена Ганса у них уродина и мразь, а старая морщинистая толстая баба - "хорошо сохранилась".
Ебанутые! Big Grin
Reply
(09-02-2026 18:49, 18:49)Ебануться! Wrote:
(09-02-2026 11:50, 11:50)Guest Wrote: ну, вполне неплохо сохранилась.  достойно. 

Стройная, красивая, прекрасно выглядящая для своего возраста жена Ганса у них уродина и мразь

Снова х-ноженьки про свою МРААЗЬ. Видели мы твой кусок бабуина уебищного за елкой. Да и на фото с рыбой пингвин плоский.
Reply

Стройная, красивая, прекрасно выглядящая для своего возраста жена Ганса у них уродина и мразь, а старая морщинистая толстая баба - "хорошо сохранилась".
Ебанутые! Big Grin

Кстати Джура пиздела типа бабка Нотаха в молодости была красивее Вики.
А вот залупу тебе на воротник.

Яркая, модельной внешности Викусенька, в 30 выглядящая на 18:

[Image: 30582.jpg]

И Нотаха. Лицо не скажешь что некрасивое, но обычное, серой мыши. Ни яркости, ни харизмы, ни свежести, как у Вики, усталое и потасканное.

Да еще с рождения толстые слоновьи ноги. Angry

Reply

Ебанутые! Big Grin

"жену ганса" нада усыпить. 
она нарожала дефектов.
Reply
с таким занудством, вениамин, ты Вику ребятам не продашь.
и Мортышку тоже
начинаю понимать Людмилу Мирчевну Протасову…
Reply
Ебать какие страсти, я думал я зануренный.. а тут параллельно целая вселенная - фупоголики, Оксанки, Лисы. И главное дегенеративные х- ноженьки и тут в курсе всего!
Это пиздец, какой же еблан всю свою жизнь потратил на виртуалов, по итогу жизни передаст детям мормышки, лодку и инвертор.. винт с паролями от 100 форумов и еще 35 кейсов в суде с долгами
60 лет дегенерату, какая мразотная жизнь у растения, в то время пока Масяня весь мир в бизнес- классе отлетал и заключал многомиллионные сделки.
Reply
(09-02-2026 21:43, 21:43)1000 чертей Wrote: Ебать какие страсти, я думал я зануренный.. а тут параллельно целая вселенная - фупоголики, Оксанки, Лисы. И главное дегенеративные х- ноженьки и тут в курсе всего!
Это пиздец, какой же еблан всю свою жизнь потратил на виртуалов, по итогу жизни передаст детям мормышки, лодку и инвертор.. винт с паролями от 100 форумов и еще 35 кейсов в суде с долгами
60 лет дегенерату, какая мразотная жизнь у растения, в то время пока Масяня весь мир в бизнес- классе отлетал и заключал многомиллионные сделки.

Максимка, наркоман рассказал про твои проделки на разных форумах еще с начала 90х. 
Расскажи нам блядь старая, как Ганя потратил всю жизнь на виртуал
Пизда козинская, ты еще и телефоны чужие прослушивала. Angry
Reply
(09-02-2026 21:48, 21:48)Ебнутый Бздарь Wrote:
(09-02-2026 21:43, 21:43)1000 чертей Wrote: Ебать какие страсти, я думал я зануренный.. а тут параллельно целая вселенная - фупоголики, Оксанки, Лисы. И главное дегенеративные х- ноженьки и тут в курсе всего!

Максимка, наркоман рассказал про твои проделки на разных форумах еще с начала 90х. 
Расскажи нам блядь старая, как Ганя потратил всю жизнь на виртуал
Пизда козинская, ты еще и телефоны чужие прослушивала. Angry

Я вообще удивлён что я тебе ещё что-то отвечаю) 
Ты заметил, как ты в люблм вопросе на порядок ниже Масяни?
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)