БЕГЕМОТІВ НЕМА

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Вітання і найкращі побажання
Heart 
Вільне Спілкування / Re: Carpe Diem. Seize the Day....
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 19:12
Вітання і найкращі побажання усім читачам і учасникам ресурсу у цю сонячну (принаймі для мене) суботу!

На жаль, ці вихідні могли бути кращими, оскільки Ізраїль та США розпочали свою цинічну і неспровоковану атаку на величний і гордий народ Ірану. Це дуже, дуже небезпечні ігри, які ставлять на грань крихкий баланс у всьому світі.

Як чесні і порядні люди ми повинні робити все від нас залежне, щоб підтримувати правду і справедливість. Truth has no agenda.
Reply
(28-02-2026 20:19, 20:19)fully accomplished красуня Wrote: Вільне Спілкування / Re: Carpe Diem. Seize the Day....
Вітання і найкращі побажання усім читачам і учасникам ресурсу у цю сонячну (принаймі для мене) суботу!

На жаль, ці вихідні могли бути кращими, оскільки Ізраїль та США розпочали свою цинічну і неспровоковану атаку на величний і гордий народ Ірану. Це дуже, дуже небезпечні ігри, які ставлять на грань крихкий баланс у всьому світі.

Як чесні і порядні люди ми повинні робити все від нас залежне, щоб підтримувати правду і справедливість. Truth has no agenda.

який жах!
Reply
(28-02-2026 20:26, 20:26)Червоненко Wrote:
(28-02-2026 20:19, 20:19)fully accomplished красуня Wrote: Вільне Спілкування / Re: Carpe Diem. Seize the Day....

який жах!

я ж кажу - жах
Reply
Our objective is to defend the American people by eliminating imminent threats from the Iranian regime, a vicious group of very hard, terrible people. Its menacing activities directly endanger the United States, our troops, our bases overseas, and our allies throughout the world. MAGA! MAGAGA!
Reply
Дональд Трамп - найкращий!
Reply
(28-02-2026 21:21, 21:21)Begemotivna Wrote: Дональд Трамп - найкращий!

Виккуська, последний перевод точно отправила?
Reply
(28-02-2026 21:21, 21:21)Begemotivna Wrote: Дональд Трамп - найкращий!

Das stimmt!
Reply
Сміявсі
Reply
Война, жидочков потихоньку пожаривают на вертеле
А в местных уебанов одно на уме - Вика, Вика, Вика ...
Reply
(28-02-2026 22:17, 22:17)Guest Wrote: одно на уме - Вика, Вика, Вика ...

"сладко спит и сладко пердит" (Пидарасов)
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)