Threads: 78
Вільне Спілкування / Re: Флуд, Флейм, Офтопік та Ін...
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 18:41
Не встигла лондонська чупакабра вилізти на світло, як відразу взялася за старе.
Пече йому Ганс, ой як пече! І все тільки тому, що Ганс виграв генетичну лотерею і будучи майже на 20 років старшим, виглядає краще за автора пасквіля, клаповухого і цицькастого літнього чорта. ![[Image: facepalm1.gif]](https://ukrpatriots.com/forum/Smileys/alienine/facepalm1.gif)
Видно неозброєним оком з тексту віршика, що ревнощі і angst так і пруть з усіх отворів істоти. І я б сказала, що це не ревнощі "підстаркуватого малюка" до Ганса через "старушенцію", а, скоріше, навпаки. ![[Image: love.gif]](https://ukrpatriots.com/forum/Smileys/alienine/love.gif)
Дивись, притрушений. Я останній раз спілкувалась з Авіатором півроку назад на цьому ресурсі, і більше він після того сюди не заходив.
![[Image: h52M4MV.png]](https://i.imgur.com/h52M4MV.png)
І не треба вигадувати, ніби ми з ним спілкуємось по якихось месенджерах, and torture yourself на підставі цих фантазій. Цього ніколи не було і не буде, тому що щоб що? Ні в мене, ні в нього нема такої потреби.
Але якщо ти сам дуже хочеш у Вайбер до нього, можеш не переживати - я не буду стояти тобі на дорозі. Aдже Авіатор такий же "мій", як і "твій".
Попроси у Камшота його номер і пиши - може, і відповість. Твоя скво теж не буде проти - I don't think it's your first rodeo.
Threads: 30
Якщо Ганс виграв генетичну лотерею, то чоловік цієї скво прикупив два туза на мізері.
Threads: 15
ашто нетак со скрином?
30 декабря = день когда стало известно что максимальный ПРЫЗ на этот розыгрыш = 28 долларов.
которые посчитал унижением даже нищий Антик и в знак протеста умер от горя.
ясно што даже прагматичный Вениамин утратил надежды купить второй Сузуки за счёт Бабки и решил больше не тратить время на пездолизню
Threads: 13
30-05-2026 05:34, 05:34
(This post was last modified: 30-05-2026 05:37, 05:37 by Dancing Bear.)
1. сміявсі
2. Сміявсі з «доказів» начебто Гигантська Срака не спілкується з х-ножєньками
3. Бачу Гиганська Срака лютює що наш чудовий форум знов в сборі і в повному складі, бо вони вже з х-ножєньками святкували перемогу 
4. Генетична лотєрєя - цє х- ножєнькі? Сміявсі звісно. Ну про ії генетичну лотерею краще навіть не казати - свиняча порода, больні цукрові колінця, нема грудей, сємітський шнобєль, маленькі та товсті пальчики, коротки ручки - ознака йододехфіциту
5. Просрала Батл Боярському в садових справах вирішила відігратись на Фомі
6. Насправді вона зраділа Фомі, бо вона на нього постійно надрачує і відстежує його
7. Єбанута хоче до нас, але гостевуха зачинена. Тому в Гліномєсовни ломка і вона вимушена відповідати в себе .. тож рєєструйся тупіца луцька, будеш тут з Фомою на пряму спілкуватись
Threads: 13
Квіти виглядають щасливими..
квиты выглядають собачим гафном
Threads: 118
(30-05-2026 06:14, 06:14)Гость Wrote: квиты выглядають собачим гафном
Не пезди.. щасливими вони виглядають
Threads: 8
Хах. Как Кукусяндра тригернуло на фпринципе безобидный вирш про Вениаминда
 Креатиффна злое я!
Собачье говно
Unregistered
(30-05-2026 06:14, 06:14)Guest Wrote: квиты выглядають собачим гафном
А вот это обидно
Threads: 26
(30-05-2026 06:33, 06:33)Джура Wrote: Хах. Как Кукусяндра тригернуло на фпринципе безобидный вирш про Вениаминда 
Тут не столько ПРО кого, сколько ОТ кого. Нет ничего хуже и мстливее кинутой бабы. Толстая считает себя кинутой Фомой, а ведь она его искренне любила и дрочила на него. Даже и сейчас дрочит
(30-05-2026 09:11, 09:11)Александр Бовин Wrote: (30-05-2026 06:33, 06:33)Джура Wrote: Хах. Как Кукусяндра тригернуло на фпринципе безобидный вирш про Вениаминда 
Тут не столько ПРО кого, сколько ОТ кого. Нет ничего хуже и мстливее кинутой бабы. Толстая считает себя кинутой Фомой, а ведь она его искренне любила и дрочила на него. Даже и сейчас дрочит
ты Бовин хоч и красивый мущина, если судить по аватаре, но ничего не понимаешь в женской психологии
Если Толстая считает автором вирша глубоко обожаемого Хфому, то она вполне может воспринять вирш как прояв ревности и соответственно акт помсты Хфомы победителю лотереи.
Threads: 58
Вільне Спілкування / Re: Флуд, Флейм, Офтопік та Ін...
Останній допис від [b]Wednesday [/b]- Сьогодні в 00:10
Цитата Wrote:Якщо Ганс виграв генетичну лотерею, то чоловік цієї скво прикупив два туза на мізері.
Спочатку хай подивиться на те, що "прикупив" він. "Це" навіть "скво" називається суто номінально. ![[Image: facepalm1.gif]](https://ukrpatriots.com/forum/Smileys/alienine/facepalm1.gif)
Тому і виставляв фото в трусах для інших, сподіваючись на фідбек і валідацію. Цікаво, "скво" була в курсі про те? Якби це робив мій чоловік, я б давно розлучилась і знайшла собі щось нормальне. ![[Image: bluet.gif]](https://ukrpatriots.com/forum/Smileys/alienine/bluet.gif)
І взагалі пішов наХХХ разом із своєю трьохпакетною landwhale, своїми гансівськими комплексами і своїми дурними вигадками, фантазіями і інсинуаціями.
Nobody cares about you, nobody gives a shit about your opinions and nobody gives a f**ck about your pathetic existence.
бабка всё более нудной становится.
иё нада усыпить.
Threads: 118
(30-05-2026 09:32, 09:32)Гость Wrote: (30-05-2026 09:11, 09:11)Александр Бовин Wrote: (30-05-2026 06:33, 06:33)Джура Wrote: Хах. Как Кукусяндра тригернуло на фпринципе безобидный вирш про Вениаминда 
ты Бовин хоч и красивый мущина, если судить по аватаре, но ничего не понимаешь в женской психологии
Если Толстая считает автором вирша глубоко обожаемого Хфому, то она вполне может воспринять вирш как прояв ревности и соответственно акт помсты Хфомы победителю лотереи.
Фома явно бросил Бегемотовну. При чем в самый опасный период «романтических» отношений, когда ей казалось вот еще чуть - чуть «і ти будеш мій Фома»!
|