31-05-2026 22:41, 22:41
Настало время охуительных историй, ребята!
|
Backyard news
|
|
31-05-2026 22:41, 22:41
Настало время охуительных историй, ребята!
31-05-2026 22:45, 22:45
У нас таких историй дохуа и ещё сверху
01-06-2026 02:29, 02:29
01-06-2026 05:48, 05:48
01-06-2026 22:24, 22:24
Re: Флуд, Флейм, Офтопік та Інші Смаколики
#9501 Сьогодні в 21:20 Останнє редагування: Сьогодні в 21:35 від Wednesday Там ще дуже смішно, як він спеціально на цирлах скакав, пихтів і тремтів, картинно обставляючи фотку з півоніями. На цей раз дешеву вазу з Ікеї не юзав, а дістав совкову кришталеву, щоб було по-багатому. Скатертину явно з комода витяг свіжу, ще і декоративний піднос поставив. Тупиця не в курсі, що в сучасному декорі стіл застеляють скатертинами лише коли подають їжу. А так невеличкої серветки під вазою (або і нічого) цілком достатньо. Хіба подряпини чи плями на столі закривав, там же все таке старе і обдерте. Like who gives a shit? are we supposed to be impressed?? А така півонія у мене є, я минулого року посадила. Тільки вона ще мала і буде цвісти через пару років. І я навела фотки маєтку в темі про нерухомість не для того, щоб ними хвалитись, а щоб показати, в яких будинках живуть справжні, а не фейкові мільйонери, як Камшот. Який тулить свою стару обдерту засалену і заглищену собачу будку в усі щілини.
02-06-2026 06:52, 06:52
(This post was last modified: 02-06-2026 07:00, 07:00 by Александр Бовин.)
Толстая не переймайся)
1. Фотку делал не я, а жена. Я только нарвал пионы с нашего сада) 2. Скатертина и ваза..я за этим вообще не слежу что и откуда. Не царское это дело, Глиномесовна) 3. Тупиця не в курсі, що в сучасному декорі стіл застеляють скатертинами лише коли подають їжу. А так невеличкої серветки під вазою (або і нічого) цілком достатньо. Хіба подряпини чи плями на столі закривав, там же все таке старе і обдерте. Это где, в луцком колхохе таке? Скатертину тількі тоді коли скоту жерти подають? Шо ты пездишь дура неотесанная, жлобиха луцкая))) В уважающих себя домах скатерть лежит ВСЕГДА! Не зависимо от того что происходит. серветка блядь..: серветкой ты можешь подтереть только свою Гигантскую Сраку 4. А я,а в мені, а в мене … теж Піони є! Тількі через два роки (с) Вот через два роки и приходи.., а пока что ты можешь только поцеловать меня в сраку (ты же любишь сраки) и то, только вертуально… в реальной жизни до тебя дотрагиваться нельзя ибо ты анальная грязная дрянь, а так же позавидовать Масяне с Лориком. Ведь твой Куколд тебя как жинку зневажае … 5. Навела як живуть мільонери. Тупая Срака. Это только в твоей уяве миллионеры так живут ![]() Что ты понимаешь под словом «мільонер»? Человек с 1 миллионом и 99 миллионами и тот и другой миллионеры) А человек с пенсией это Вениамин
Quote:5. Навела як живуть мільонери.Там дело даже не в мильйонерах. Та резиденция премьерки штата. Уровень типа главы обладминистрации в Украине. Резиденцие расчитано для проведения мероприятий с участием до +/-50 юзверей. Типа зала для камерной музыки. Поентому просторно, высоко, светло, инстаграмно, кароче функционально. Может инохда сдаваццо в аренду для тех самых концертов. Но шта делать постоянно в таком доме семье из 2-3 человек, без посетителей? Тут Кукусег конкретна тупанула унд не знает как отбрехаццо. Креатиффна злое я!
4 hours ago
Вільне Спілкування / Re: Флуд, Флейм, Офтопік та Ін...
Останній допис від Wednesday - Червень 02, 2026, 21:33 Тупиці навіть не прочитали і не здатні були зрозуміти мій текст. Маєток належить не прем"єрці Альберти, а іншим людям, реальним мільйонерам, і я навела ці світлини, щоб показати, в яких будинках в Канаді живуть мільйонери. Тобто в гарних, великих, шикарних і дуже дорогих. Будка ж Камшота - навіть поряд не стояла. Кому цікаво, знайдіть той пост в Х Даніель Сміт, там вона дякує цим людям за те, що дозволили використати їх резиденцію для її ПР-івенту. |
|
« Next Oldest | Next Newest »
|